![]() |
|
| |||
| |||
| Τέλος, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι Πάω να αγοράσει την κάρτα GeForce 8800 GTX, απλώς αναρωτήθηκε οποία κατασκευαστή σας παιδιά θα συνιστούσα να πάω για: XFX BFG Gigabyte ΕΒΓΑ Asus ... κ.λπ.; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πάω με πιθανώς ΕΒΓΑ, προσφέρουν μια εγγύηση διάρκειας ζωής και να έχουν ένα αξιοπρεπές βήμα-up πρόγραμμα στο οποίο μπορείτε να το εμπόριο παλιά κάρτα σας μαζί τους για ένα νεότερο μοντέλο κάποια στιγμή στο μέλλον, αν σας αρέσει!
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξαρτάται από το spec, ορισμένοι κατασκευαστές να σημειώσει ταχύτερη εκδόσεις του ίδιου κάρτα GPU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SocialWarfare είναι σωστό - αν δεν τα άλλα έχουν πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα ρολογιού, πηγαίνετε με ΕΒΓΑ.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Δεν θα έλεγα ότι η ταχύτητα ρολογιού θα διαφέρει τόσο πολύ ούτως ή άλλως, δεν είναι παρά ένα κομμάτι του εγχειριδίου overclocking θα κάνουν για να επιτύχουν τα ίδια
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |