![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Konačno dolaze do zaključka da ću kupiti GeForce 8800 GTX kartice, samo ono što je čudnovato što proizvođač you guys would recommend idem za: XFX BFG Gigabajt EVGA Asus ... itd.? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja vjerojatno bi ići sa EVGA, oni nude Doživotno jamstvo i imati pristojan step-up program gdje možete trgovati u svom starom karticu s njima za noviji model neko vrijeme u budućnosti, ako želite!
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovisi o spec., neki proizvođači brže verzije iste GPU kartica.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SocialWarfare je ispraviti - osim ako ostali imaju puno više takta, ići s EVGA.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ne bih rekao da je clock brzine će se razlikovati toliko barem, ne više od malo priručnik Overclocking će učiniti kako bi se postigla ista
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |