![]() |
|
| |||
| |||
| לבסוף הגיע למסקנה כי אני הולך לקנות את כרטיס GeForce 8800 GTX, רק תהה אשר בחורים יצרן אני הייתי ממליץ לך ללכת על: XFX BFG Gigabyte EVGA Asus ... וכו '? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בטח הייתי הולך עם EVGA, הם מציעים אחריות לכל החיים ויש לי צעד הגון-up התוכנית היו אתה יכול לסחור הכרטיס הישן שלך עם אותם עבור מודל חדש יותר זמן בעתיד אם אתה רוצה!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תלוי המפרט, חלק מהיצרנים להכין גירסאות מהירה של כרטיס GPU אותו.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SocialWarfare נכונה - אלא אם כן אחרים יש מהירות שעון גבוהה הרבה יותר, ללכת עם EVGA.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| לא הייתי אומר כי מהירויות השעון היו משתנים כל כך הרבה בכל מקרה, אין יותר משמץ של overclocking ידני יעשה כדי להשיג אותו
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |