![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Galiausiai priėjo prie išvados, kad aš ruošiuosi įsigyti GeForce 8800 GTX kortele, tiesiog iškėlė klausimą, kuris gamintojas you guys rekomenduoja I go for: XFX BFG GIGABYTE EVGA Asus ... tt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš tikriausiai eiti su EVGA, jie siūlo Lifetime Warranty ir turėti padorų step-up programos buvo tu gali prekiauti savo seną kortelę su jais naujesnis modelis tam tikru laiku ateityje, jei jums patiko!
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Priklauso nuo spec, kai kurie gamintojai, kad greičiau versijos pačiu GPU kortelė.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SocialWarfare yra teisingas - jei kiti turi daug didesnę clock speed, eiti su EVGA.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš nenoriu pasakyti, kad laikrodis greitis skirsis, kad didelė Šiaip ar taip, ne daugiau kaip rankinio įsijungimas bitų būtų padaryti, kad pasiekti tą patį
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |