![]() |
|
| |||
| |||
| Beidzot nonāca pie secinājuma, ka es eju nopirkt GeForce 8800 GTX karte, tikai prātoju, ko ražotājs you guys ieteiktu I go for: XFX BFG Gigabyte Evga Asus ... uc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es droši vien doties kopā ar Evga, tie piedāvā mūža garantiju un ir pienācīgas Step-up programma, kurā varat tirdzniecību ar savu veco karti, ar tām jaunāku modeli, kaut kad nākotnē, ja jums patīk!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atkarīgs no spec, daži ražotāji padarītu ātrāku versijām paša GPU karti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SocialWarfare ir taisnība - ja citiem ir daudz lielāks clock speed, iet ar EVGA.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es negribētu teikt, ka pulksteni ātrums varētu svārstīties, ka daudz tik un ne vairāk kā mazliet rokasgrāmata overclocking varētu darīt, lai sasniegtu tajā pašā
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |