![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| W końcu doszedł do wniosku, że idę do zakupu karty GeForce 8800 GTX, ciekawa, które producent you guys zaleca pójdę do: XFX BFG Gigabyte EVGA Asus ... itp.? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prawdopodobnie iść z EVGA, oferują one dożywotnią gwarancją i godnej step up program, w którym można handlu w starej karcie z nimi do nowszych modeli jakiś czas w przyszłości, jeśli tylko chcesz!
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zależy spec niektórzy producenci przyspieszyć wersje tej samej karty GPU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SocialWarfare jest poprawny - jeśli inni mają o wiele wyższe taktowanie, iść z EVGA.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nie powiedziałbym, że prędkości zegara to, że znacznie różnią się w każdym razie nie więcej niż trochę ręcznego podkręcania to zrobić, aby osiągnąć ten sam
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |