![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| În cele din urmă ajuns la concluzia că am de gând să cumpere GeForce 8800 GTX carte, întrebat doar pe care producătorul voi s-ar recomanda plec pentru: XFX BFG Gigabyte Placa de baza Asus ... , etc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi-ar merge, probabil, cu EVGA, acestea oferă o garanţie pe viaţă şi au un pas decent-up programului au fost puteţi comerţul cu cartea dvs. de vechi cu ei pentru un model mai nou anumită perioadă de timp în viitor, dacă vă place!
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Depinde de spec., unii producători fac versiuni mai rapidă a cartelei de acelaşi GPU-ului.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SocialWarfare este corect - cu excepţia cazului în altele au o viteză mult mai mare de ceas, du-te cu EVGA.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Eu nu aş spune că vitezele de ceas ar varia atât de mult oricum, nu mai mult de un pic de overclocking manuale s-ar face pentru a obţine acelaşi lucru
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |