![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nakoniec dospela k záveru, že idem na nákup kartou GeForce 8800 GTX, len napadlo, ktoré výrobca odporúča vás jdu na: XFX BFG Gigabyte EVGA Asus ... atď? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych asi šel s eVGA, ktoré ponúkajú doživotná záruka a majú slušnú step-up programu sa môžete obchodu vo vašom starú kartu s nimi na novší model niekedy v budúcnosti, ak sa vám páči!
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Závisí na spec, niektorí výrobcovia urobiť rýchlejšie verzie rovnakého karty GPU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SocialWarfare je správny - ak iní majú oveľa vyššie taktovacie frekvencie, choďte s EVGA.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ja by som nepovedal, že by sa pohybovali rýchlosťou hodín toľko mimochodom, nič viac ako trochu manuálna pretaktovania by to na dosiahnutie rovnakého
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |