![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
На крају долазимо до закључка да идем купити ГеФорце 8800 ГТКС картице, само питали која би произвођач момци ли ми препоручити идем за:
КСФКС БФГ Гигабајт ЕВГА АСУС ... итд? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ја вероватно идем са ЕВГА, нуде доживотну гаранцију и имају пристојан корак до програма где можете трговине у своје старе картице са њима за неко време новијих модела у будућности, ако желите!
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Зависи од спецификација, неки произвођачи се брже верзије истог ГПУ-картицу.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
СоциалУарфаре је тачно - осим ако други имају много виши радни такт, иди са ЕВГА.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Не бих рекао да ће сат брзине варирају толико У сваком случају, не више од мало приручника Оверцлоцкинг ће учинити да се постигне исти