![]() |
|
| |||
| |||
| Nihayet sonuca ki GeForce 8800 GTX kartı satın gidiyorum, sadece üretici beyler ben gitmek hangi öneriyoruz merak gelir: XFX BFG Gigabyte EVGA Asus ... vb? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herhalde EVGA ile gider, bir ömür boyu garanti sunan ve iyi bir adım var-isterseniz onlarla eski kart daha yeni bir modeli gelecekte bir süre ticaret yapabilirsiniz edildi programı!
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spec bağlı, bazı üreticiler aynı GPU kartın daha hızlı sürümleri olun.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SocialWarfare doğru - sürece diğerleri EVGA gitmek ile çok daha yüksek saat hızı vardır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ben saat hızları bu kadar nasıl olsa, hiçbir manuel overclock biraz daha aynı ulaşmak için yapacağı daha farklı olur wouldn't say
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |