по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Маса цветни линии по екрана

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми декември 2007, 06:18
Новите държави Група

Default Маса цветни линии по екрана

Mass coloured lines on screen-sp_a0013.jpg

Mass coloured lines on screen-sp_a0014.jpgАз съм като тежки проблеми с моя екран. Цветни линии са включени в моя екран EN масажист, и там е сива кръпка на правото, което виждат, когато върху един черен екран е неуредица на цветовете. Моля, помогнете! Каква е причината и какво трябва да направя?
Обща информация
Моят компютър е HP Палата zd800
Тя има история на вирусите
Задачите замръзва, когато включите компютъра си, така ли да logoff и влизане отново. Никога не съм го включи, просто зимувам него.
Чести катастрофи, особено когато се ues Интернет или играят игра като Half-Life 2 или CounterStrike.
Много изскачащи прозорци.
Безжичен интернет, които се променят това е скоростта drasticaly предвидена в някои точки.
Моят компютър е много силен, дори когато това не правиш нищо облагане!

Има някой от тези проблеми, свързани с цветни линии? Имам приложени снимки на моя екран: нормален екран и черен екран.
Old 27-ми декември 2007, 06:48
Номер на групата

Default Маса цветни линии по екрана

Има компютърът е бил обект на всякакви сътресения, като се намаляват или нещо спада към него

Моята система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 четворни
Дънната платка:
Acer EG31M
RAM памет:
2 Концертен DDR2 667
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition на борда
Hard Drive (и):
500gb + 250gb + 180gb SATA 2
Оптично устройство (а):
DVD + RW DVD
Дело / PSU:
Случай и без PSU @ 500 вата
Охлаждане:
ФОНДОВА
Мрежа / Интернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монитор (и):
19 "LCD и 15 Inch LCD
Операционна система (и):
Тройна Обувка - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нуждаете се от помощ с Как да Маса Изтегли Mp3 Urls! thrill91 Мултимедия & Codecs 3 19-ти септември 2009 година 00:01
Червен водолинии ми лаптоп екран. и никой не Старт на компютърните! Моля, помогнете captainchops Лаптопи, Mobiles & текст 3 22-ри август 2009 16:21
Увисва върху 'автоматично откриване Маса USB устройства за съхранение на данни "по време на начално-нагоре ... dj106 Процесори, дънни платки & RAM 9 5-и парламентарен Nov 2008 11:27
Маса електронната поща с Outlook atorres0506 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 6 27 Feb 2008 15:06
Грей линии в целия екран - Помощ! RSC Общи Хардуер Чат 5 16-то Feb 2007 02:26
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc