menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Hmotnosti barevných čar na obrazovce

Reply

Thread Nástroje
Old 27.prosince 2007, 06:18
Nový člen skupiny

Default Hmotnosti barevných čar na obrazovce

Mass coloured lines on screen-sp_a0013.jpg

Mass coloured lines on screen-sp_a0014.jpgMám vážné problémy se svým obrazovce. Barevný linek se na mé obrazovce en masse, a existuje šedá náplast na pravé, které při pohledu na černou obrazovku je míchanice barev. Prosím pomozte! Co je příčinou, a co mám dělat?
Pozadí Info
Můj počítač HP Pavillion zd800
Má historii virů
Hlavní panel zamrzne, když zapnete počítač tak jsem to odhlášení a znovu přihlášení. Nikdy jsem to vypnout, prostě jsem ji přezimovat.
Časté pády, zvláště když jsem JES internetu nebo hrát hry, jako Half-Life 2 či protiúder.
Hodně oken.
Bezdrátový internet, který se pohybuje rychlostí je to drasticaly dolů na některých místech.
Můj počítač je velmi hlasité i když to není nic zdanění!

Jsou některé z těchto problémů souvisejících s barevnými řádky? Mám připojené fotografie z mých obrazovky: normální obrazovku a černá obrazovka.
Old 27.prosince 2007, 06:48
Dárce Skupina

Default Hmotnosti barevných čar na obrazovce

Má počítač byl předmětem jakýchkoli otřesů, jako být zahozen nebo něco poklesl na to

Můj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základní deska:
ACER EG31M
Paměť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubní
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové věci a PsÚ @ 500 watt
Chlazení:
STOCK
Síť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operační systém (y):
Triple Zavádecí - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Potřebujete pomoc s tím, jak na mši ke stažení Mp3 Urls! thrill91 Multimedia & Kodeky 3 19.září 2009 00:01
Red Lines Down My Laptop obrazovky. Žádné Start a počítačových! Prosím pomozte captainchops Notebooky, Mobily a PDA 3 22.srpna 2009 16:21
Visí na 'Auto-detekci USB Mass Storage zařízení' během boot-up ... dj106 Procesory, základní desky & RAM 9 5. listopadu 2008 11:27
Hmotnost mailování s Outlookem atorres0506 Email, VoIP & IM Diskuse 6 27. únor 2008 15:06
Šedé linie celé obrazovce - Help! RSC Obecné Hardware Chat 5 16. února 2007 02:26
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.