![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
![]() Mám vážné problémy se svým obrazovce. Barevný linek se na mé obrazovce en masse, a existuje šedá náplast na pravé, které při pohledu na černou obrazovku je míchanice barev. Prosím pomozte! Co je příčinou, a co mám dělat?Pozadí Info Můj počítač HP Pavillion zd800 Má historii virů Hlavní panel zamrzne, když zapnete počítač tak jsem to odhlášení a znovu přihlášení. Nikdy jsem to vypnout, prostě jsem ji přezimovat. Časté pády, zvláště když jsem JES internetu nebo hrát hry, jako Half-Life 2 či protiúder. Hodně oken. Bezdrátový internet, který se pohybuje rychlostí je to drasticaly dolů na některých místech. Můj počítač je velmi hlasité i když to není nic zdanění! Jsou některé z těchto problémů souvisejících s barevnými řádky? Mám připojené fotografie z mých obrazovky: normální obrazovku a černá obrazovka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má počítač byl předmětem jakýchkoli otřesů, jako být zahozen nebo něco poklesl na to
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebujete pomoc s tím, jak na mši ke stažení Mp3 Urls! | thrill91 | Multimedia & Kodeky | 3 | 19.září 2009 00:01 |
| Red Lines Down My Laptop obrazovky. Žádné Start a počítačových! Prosím pomozte | captainchops | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 22.srpna 2009 16:21 |
| Visí na 'Auto-detekci USB Mass Storage zařízení' během boot-up ... | dj106 | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 5. listopadu 2008 11:27 |
| Hmotnost mailování s Outlookem | atorres0506 | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 27. únor 2008 15:06 |
| Šedé linie celé obrazovce - Help! | RSC | Obecné Hardware Chat | 5 | 16. února 2007 02:26 |
| Thread Nástroje | |
| |