μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Μάζα έγχρωμες γραμμές στην οθόνη

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Δεκέμβρη 2007, 06:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μάζα έγχρωμες γραμμές στην οθόνη

Mass coloured lines on screen-sp_a0013.jpg

Mass coloured lines on screen-sp_a0014.jpgΕίμαι έχοντας σοβαρά προβλήματα με την οθόνη μου. Έγχρωμα γραμμές που εμφανίζονται στην οθόνη μου μαζικά, και υπάρχει μια γκρίζα έμπλαστρο για το δικαίωμα το οποίο όταν είδαν σε μια μαύρη οθόνη είναι ένα σύμφυρμα χρωμάτων. Παρακαλώ βοηθήστε! Ποια είναι η αιτία, και τι πρέπει να κάνω;
Πληροφορίες
Ο υπολογιστής μου είναι το HP Pavilion zd800
Έχει μια ιστορία των ιών
Εργασιών παγώνει όταν ενεργοποιείτε τον υπολογιστή μου ώστε να έχω logoff και ξανά logon. Ποτέ δεν την απενεργοποιήσετε, απλά αδρανοποίησης του.
Κοινή κολλάει, ειδικά όταν συνεχίζει το διαδίκτυο ή να παίξετε ένα παιχνίδι όπως το Half-Life 2 ή αντεπίθεση.
Πολλά popups.
Ασύρματη σύνδεση Internet που κυμαίνεται είναι drasticaly ταχύτητα κάτω σε κάποια σημεία.
Ο υπολογιστής μου είναι πολύ δυνατά, ακόμα και όταν δεν κάνουν τίποτα φορολόγηση!

Είναι κάποια από αυτά τα προβλήματα που σχετίζονται με τις έγχρωμες γραμμές; Έχω συνημμένο φωτογραφίες μου οθόνη: κανονική οθόνη και μαύρη οθόνη.
Old 27 Δεκέμβρη 2007, 06:48
Ομάδα Δωρητών

Default Μάζα έγχρωμες γραμμές στην οθόνη

Έχει τον υπολογιστή υπόκειται σε τυχόν κρίσεις, όπως και να πέσει ή να πέφτουν πάνω σε κάτι που

Το σύστημά μου: --

Processor (s):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
Μνήμες:
2 GIG DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Realtek High Definition Εποχούμενες
Hard Drive (s):
500GB + 250GB SATA 180gb + 2
Optical Drive (s):
DVD + RW DVD
Υπόθεση / PSU:
Υπόθεση επώνυμων και PSU @ 500 βατ
Ψύξη:
ΥΛΙΚΟΥ
Network / Internet:
Realtek PCI-E γιγαμπάιτ NIC
Monitor (ες):
19 "LCD 15 ιντσών και LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Χρειάζεστε βοήθεια με Πώς να Μαζικής Download Mp3 Urls! thrill91 Multimedia & Codecs 3 19 Σεπτεμβρίου, 2009 00:01
Κόκκινες γραμμές Down My Laptop Screen. Δεν Έναρξη και Πληροφορικής! Please Help captainchops Laptops, Κινητά & PDA 3 22 Αυγούστου 2009 16:21
"Κολλάει" για την "Αυτόματη ανίχνευση USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης" κατά τη διάρκεια της εκκίνησης, μέχρι ... dj106 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 9 5 Νοε 2008 11:27
Μάζα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Outlook atorres0506 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 6 27 Φεβ 2008 15:06
Grey γραμμές σε όλη την οθόνη - Βοήθεια! RSC Γενική Συζήτηση Hardware 5 16 Φεβ 2007 02:26
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.