![]() |
|
| |||
| |||
![]() Είμαι έχοντας σοβαρά προβλήματα με την οθόνη μου. Έγχρωμα γραμμές που εμφανίζονται στην οθόνη μου μαζικά, και υπάρχει μια γκρίζα έμπλαστρο για το δικαίωμα το οποίο όταν είδαν σε μια μαύρη οθόνη είναι ένα σύμφυρμα χρωμάτων. Παρακαλώ βοηθήστε! Ποια είναι η αιτία, και τι πρέπει να κάνω;Πληροφορίες Ο υπολογιστής μου είναι το HP Pavilion zd800 Έχει μια ιστορία των ιών Εργασιών παγώνει όταν ενεργοποιείτε τον υπολογιστή μου ώστε να έχω logoff και ξανά logon. Ποτέ δεν την απενεργοποιήσετε, απλά αδρανοποίησης του. Κοινή κολλάει, ειδικά όταν συνεχίζει το διαδίκτυο ή να παίξετε ένα παιχνίδι όπως το Half-Life 2 ή αντεπίθεση. Πολλά popups. Ασύρματη σύνδεση Internet που κυμαίνεται είναι drasticaly ταχύτητα κάτω σε κάποια σημεία. Ο υπολογιστής μου είναι πολύ δυνατά, ακόμα και όταν δεν κάνουν τίποτα φορολόγηση! Είναι κάποια από αυτά τα προβλήματα που σχετίζονται με τις έγχρωμες γραμμές; Έχω συνημμένο φωτογραφίες μου οθόνη: κανονική οθόνη και μαύρη οθόνη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχει τον υπολογιστή υπόκειται σε τυχόν κρίσεις, όπως και να πέσει ή να πέφτουν πάνω σε κάτι που
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε βοήθεια με Πώς να Μαζικής Download Mp3 Urls! | thrill91 | Multimedia & Codecs | 3 | 19 Σεπτεμβρίου, 2009 00:01 |
| Κόκκινες γραμμές Down My Laptop Screen. Δεν Έναρξη και Πληροφορικής! Please Help | captainchops | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 22 Αυγούστου 2009 16:21 |
| "Κολλάει" για την "Αυτόματη ανίχνευση USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης" κατά τη διάρκεια της εκκίνησης, μέχρι ... | dj106 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 5 Νοε 2008 11:27 |
| Μάζα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Outlook | atorres0506 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 27 Φεβ 2008 15:06 |
| Grey γραμμές σε όλη την οθόνη - Βοήθεια! | RSC | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 16 Φεβ 2007 02:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |