![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
![]() Imam ozbiljan problem s mojim ekrana. Obojeni su linije koje se pojavljuju na mom ekranu en masse, a tu je siva krpa na desnoj strani, koji kada se pregledavaju na crni ekran je gužvi boja. Please help! Što je uzrok, a što da radim?Pozadina Info Moj računalo je HP Paviljon zd800 Ima Povijest virusa Traci freezes kad uključite računalo, pa mi moramo odjava i prijava opet. Nisam ga isključuje, nisam ga hibernaciju. Common crashes, pogotovo kad sam ues Internetu ili igrati igre poput Half-life 2 ili counterstrike. Mnogo popups. Bežični internet je da mijenja brzinu drasticaly dolje na neke bodove. Moj računalo je vrlo glasno čak i kada to ne čine ništa oporezivanje! Jesu li bilo koji od ovih problema vezanih za obojene linije? Imam priložene fotografije moje screen: ekran normalan i crni ekran. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ima kompjuter bio predmetom bilo kakve potrese, kao što se odustalo ili ništa pao na njega
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Need Help with How to Download Mp3 Url-ovi Misu! | thrill91 | Multimedija i kodeci | 3 | 19 rujan 2009 00:01 |
| Crveni Lines Down moj laptop ekrana. i nitko Početak Računalo! Please help | captainchops | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 22 kolovoz 2009 16:21 |
| Visi na "Auto-otkrivanja USB Mass Storage Devices" tijekom boot-up ... | dj106 | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 5. studeni 2008 11:27 |
| Misa Slanja E-pošte s outlook | atorres0506 | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 27. veljača 2008 15:06 |
| Sive linije preko zaslona - Pomoć! | RSC | General Hardware Chat | 5 | 16. veljača 2007 02:26 |
| Thread Tools | |
| |