kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Mass színes vonalak a képernyőn

Reply

Téma eszközök
Old December 27, 2007, 06:18
Új tag Csoport

Default Mass színes vonalak a képernyőn

Mass coloured lines on screen-sp_a0013.jpg

Mass coloured lines on screen-sp_a0014.jpgÉn amelyek súlyos problémákat én képernyőn. Színes vonalak jelennek meg a képernyőn az én en masse, és van egy szürke folt a joga, amelynek során eddig egy fekete képernyő zavarosan színek. Kérem, segítsen! Mi az oka, és mi a teendő?
Háttér információk
A számítógép egy HP Pavilion zd800
Ez a múltban a vírusok
Tálca lefagy, amikor bekapcsolja a számítógépet és így van a kijelentkezés, és bejelentkezési újra. Én soha nem kapcsolja ki, csak téli álmot alszik el.
Meghatározatlan ütközések, különösen, amikor az interneten vagy ues játszanak, mint a Half-Life 2, vagy counterstrike.
Sok popup.
Vezeték nélküli internet, hogy mozog, hogy sebessége drasticaly le néhány ponton.
A számítógép is nagyon hangos, akkor is, ha ez nem csinál semmit adóztatásától!

Vonatkoznak-e ezeket a problémákat, hogy a színes vonalak? I have attached photos én képernyőn: normál képernyő és a fekete képernyőt.
Old December 27, 2007, 06:48
Donor Group

Default Mass színes vonalak a képernyőn

Azt a számítógépet nem vonatkozik semmilyen sokkok, mint például, hogy leesett, vagy bármi ejtette rá

My System: --

Processzor (ok):
2,4 GHz-es Intel Core 2 Quad
Alaplap:
ACER EG31M
RAM memória:
2 GIG DDR2 667
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 8400GS
Hangkártya:
Realtek High Definition Onboard
Merevlemez (ek):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optikai meghajtó (k):
DVD-RW + DVD
Case / tápegység:
UNBRANDED esetre psu @ 500 watt
Hűtés:
STOCK
Hálózat / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (ok):
19 "LCD és 15 hüvelykes LCD
Operációs rendszer (ek):
Triple Boot - A Windows Vista végső
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Need Help with How to Download Mp3 Mass Urls! thrill91 Multimédia és kodekek 3 Szeptember 19, 2009 00:01
Piros vonalak Down My Laptop Screen. és nincs kezdete Számítógép! Please Help captainchops Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 Augusztus 22, 2009 16:21
Lefagy az "automatikus észlelése USB Mass Storage Devices" alatt boot-up ... dj106 Processzorok, alaplapok és RAM 9 5. november 2008 11:27
Mass emailing Outlook atorres0506 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 6 27. február 2008 15:06
Szürke vonalak egész képernyőt - Segítség! RSC Általános fémáru Chat 5 16. február 2007 02:26
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.