![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
![]() Én amelyek súlyos problémákat én képernyőn. Színes vonalak jelennek meg a képernyőn az én en masse, és van egy szürke folt a joga, amelynek során eddig egy fekete képernyő zavarosan színek. Kérem, segítsen! Mi az oka, és mi a teendő?Háttér információk A számítógép egy HP Pavilion zd800 Ez a múltban a vírusok Tálca lefagy, amikor bekapcsolja a számítógépet és így van a kijelentkezés, és bejelentkezési újra. Én soha nem kapcsolja ki, csak téli álmot alszik el. Meghatározatlan ütközések, különösen, amikor az interneten vagy ues játszanak, mint a Half-Life 2, vagy counterstrike. Sok popup. Vezeték nélküli internet, hogy mozog, hogy sebessége drasticaly le néhány ponton. A számítógép is nagyon hangos, akkor is, ha ez nem csinál semmit adóztatásától! Vonatkoznak-e ezeket a problémákat, hogy a színes vonalak? I have attached photos én képernyőn: normál képernyő és a fekete képernyőt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt a számítógépet nem vonatkozik semmilyen sokkok, mint például, hogy leesett, vagy bármi ejtette rá
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Need Help with How to Download Mp3 Mass Urls! | thrill91 | Multimédia és kodekek | 3 | Szeptember 19, 2009 00:01 |
| Piros vonalak Down My Laptop Screen. és nincs kezdete Számítógép! Please Help | captainchops | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | Augusztus 22, 2009 16:21 |
| Lefagy az "automatikus észlelése USB Mass Storage Devices" alatt boot-up ... | dj106 | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | 5. november 2008 11:27 |
| Mass emailing Outlook | atorres0506 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | 27. február 2008 15:06 |
| Szürke vonalak egész képernyőt - Segítség! | RSC | Általános fémáru Chat | 5 | 16. február 2007 02:26 |
| Téma eszközök | |
| |