פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

Mass coloured שורות על המסך

Reply

שרשרת כלים
Old 27 דצמבר 2007, 06:18
קבוצת חברות חדשות

Default Mass coloured שורות על המסך

Mass coloured lines on screen-sp_a0013.jpg

Mass coloured lines on screen-sp_a0014.jpgאני נתקל בבעיות קשות עם המסך שלי. Coloured שורות מוצגות על המסך שלי en masse, ושם הוא אפור תיקון מצד ימין כאשר צפו בו על מסך שחור הוא ערבוביה של הצבעים. אנא עזור! מה היא הסיבה, ומה עלי לעשות?
רקע מידע
המחשב שלי הוא HP אפדן zd800
יש לו היסטוריה של וירוסים
המשימות ההקפאה כאשר אני מפעיל את המחשב שלי אז אני צריך יניתוק ועל הכניסה שוב. אני אף פעם לא לבטל אותה, אני רק לחרוף אותו.
Common קריסות, במיוחד כשאני ues באינטרנט או לשחק משחק כמו חצי חיים 2 או counterstrike.
הרבה קופצים.
אינטרנט אלחוטי כי היא נעה במהירות drasticaly למטה בכמה נקודות.
המחשב שלי חזק מאוד, גם כאשר היא לא עושה שום דבר taxing!

האם כל אלה בעיות הקשורות coloured את השורות? צירפתי תמונות של המסך: מסך רגיל או מסך שחור.
Old 27 דצמבר 2007, 06:48
קבוצת תורמים

Default Mass coloured שורות על המסך

יש לו את המחשב היה נושא לכל shocks, כמו להיות ירד או משהו ירד על גבי זה

המערכת שלי: --

מעבד (ים):
2.4Ghz Intel Core 2 מרובע
לוח האם:
Acer EG31M
זיכרון RAM:
2 חלטורה DDR2 667
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 8400GS
כרטיס קול:
Realtek High Definition Onboard
Hard Drive (s):
500gb + 180gb + 250GB SATA 2
כונן אופטי (S):
DVD-DVD + RW
Case / PSU:
Unbranded מקרה ו @ PSU 500 Watt
Cooling:
Stock
רשת / אינטרנט:
Realtek PCI-E gigabite NIC
צג (S):
19 "ו LCD 15 אינץ 'LCD
מערכת הפעלה (S):
טריפל אתחול - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
צריך עזרה עם איך המוניים Download MP3 כתובות אתרים! thrill91 מולטימדיה רכיבי Codec 3 19 ספטמבר 2009 00:01
קווים אדומים Laptop הורדתי את המסך. ואף אחד התחלה של המחשב! אנא עזור captainchops מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 3 22 אוגוסט 2009 16:21
נתקע ב 'גילוי אוטומטי-USB Mass Storage Devices' במהלך האתחול-up ... dj106 CPUs, Motherboards & RAM 9 ה -5 בחודש נובמבר 2008 11:27
דואר אלקטרוני ב-Outlook עם המונית atorres0506 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 6 -27 פברואר 2008 15:06
אפור שורות על פני המסך - הצילו! RsC כללי חומרה צ 'אט 5 16th פברואר 2007 02:26
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.