![]() |
|
| |||
| |||
![]() אני נתקל בבעיות קשות עם המסך שלי. Coloured שורות מוצגות על המסך שלי en masse, ושם הוא אפור תיקון מצד ימין כאשר צפו בו על מסך שחור הוא ערבוביה של הצבעים. אנא עזור! מה היא הסיבה, ומה עלי לעשות?רקע מידע המחשב שלי הוא HP אפדן zd800 יש לו היסטוריה של וירוסים המשימות ההקפאה כאשר אני מפעיל את המחשב שלי אז אני צריך יניתוק ועל הכניסה שוב. אני אף פעם לא לבטל אותה, אני רק לחרוף אותו. Common קריסות, במיוחד כשאני ues באינטרנט או לשחק משחק כמו חצי חיים 2 או counterstrike. הרבה קופצים. אינטרנט אלחוטי כי היא נעה במהירות drasticaly למטה בכמה נקודות. המחשב שלי חזק מאוד, גם כאשר היא לא עושה שום דבר taxing! האם כל אלה בעיות הקשורות coloured את השורות? צירפתי תמונות של המסך: מסך רגיל או מסך שחור. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לו את המחשב היה נושא לכל shocks, כמו להיות ירד או משהו ירד על גבי זה
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך עזרה עם איך המוניים Download MP3 כתובות אתרים! | thrill91 | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | 19 ספטמבר 2009 00:01 |
| קווים אדומים Laptop הורדתי את המסך. ואף אחד התחלה של המחשב! אנא עזור | captainchops | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 22 אוגוסט 2009 16:21 |
| נתקע ב 'גילוי אוטומטי-USB Mass Storage Devices' במהלך האתחול-up ... | dj106 | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | ה -5 בחודש נובמבר 2008 11:27 |
| דואר אלקטרוני ב-Outlook עם המונית | atorres0506 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | -27 פברואר 2008 15:06 |
| אפור שורות על פני המסך - הצילו! | RsC | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 16th פברואר 2007 02:26 |
| שרשרת כלים | |
| |