mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Mišios spalvos eilučių ekrano

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 27, 2007, 06:18
Naujas Narys

Default Mišios spalvos eilučių ekrano

Mass coloured lines on screen-sp_a0013.jpg

Mass coloured lines on screen-sp_a0014.jpgTuriu didelių problemų su savo ekrano. Spalvos linijų yra rodomas mano ekrano en masse, ir yra pilka pleistrą teisė, žiūrint ant juodo ekrano spalvų Maišyti. Please help! Kas yra priežastis, ir ką turėčiau daryti?
Fono Info
Mano kompiuteris HP Pavilion zd800
Ji virusų istorija
Užduočių juosta pakimba kai aš savo ruožtu į mano kompiuterį, kad turiu atsijungti ir prisijungti iš naujo. Aš niekada išjungti ją, aš tiesiog jį žiemoti.
Bendra avarijų, ypač tada, kai aš UES interneto ar žaisti kaip Half-Life 2 žaidimą arba Counterstrike.
Daug langų.
Bevielis internetas, kad ji kinta greitis drasticaly nustatantis kai kuriose vietose.
Mano kompiuteryje yra labai stiprūs, net jei jis ne ką nors apmokestinti!

Ar nors iš šių problemų, susijusių su spalvotais linijas? I have attached nuotraukos Mano ekrano: normalus ekranas ir juodas ekranas.
Old Gruodis 27, 2007, 06:48
Donorų grupės

Default Mišios spalvos eilučių ekrano

Ar kompiuteris nebuvo taikomi jokie sukrėtimai, pavyzdžiui, buvo atsisakyta arba nieko nukrito ant jos

Mano sistema: --

Procesorius (-iai):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Pagrindinė plokštė:
ACER EG31M
RAM atmintis:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400GS
Garso plokštė:
Realtek High Definition borto
Kietasis diskas (-ai):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
UNBRANDED Case ir PSU @ 500 Watt
Aušinimas:
VERTYBINIŲ
Tinklas / Internetas:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitorius (-ai):
19 "LCD ir 15 colių LCD ekranas
Operacinė sistema (-os):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Reikia pagalbos Kaip masė Download Mp3 URL! thrill91 Multimedia & Codecs 3 19 rugsėjis 2009 00:01
Raudonų linijų Down my Laptop Screen. ir niekas Pradėti Kompiuterių! Please Help captainchops Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 Rugpjūtis 22, 2009 16:21
Pakimba ant "Automatiškai aptikti USB Mass Storage Devices per boot-up ... dj106 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 9 5 lapkritis, 2008 11:27
Mišios rašau su Outlook atorres0506 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 6 27 vasaris 2008 15:06
Pilka linijas visame ekrane - Help! RSK General Hardware Chat 5 16 vasaris 2007 02:26
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.