![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
![]() Turiu didelių problemų su savo ekrano. Spalvos linijų yra rodomas mano ekrano en masse, ir yra pilka pleistrą teisė, žiūrint ant juodo ekrano spalvų Maišyti. Please help! Kas yra priežastis, ir ką turėčiau daryti?Fono Info Mano kompiuteris HP Pavilion zd800 Ji virusų istorija Užduočių juosta pakimba kai aš savo ruožtu į mano kompiuterį, kad turiu atsijungti ir prisijungti iš naujo. Aš niekada išjungti ją, aš tiesiog jį žiemoti. Bendra avarijų, ypač tada, kai aš UES interneto ar žaisti kaip Half-Life 2 žaidimą arba Counterstrike. Daug langų. Bevielis internetas, kad ji kinta greitis drasticaly nustatantis kai kuriose vietose. Mano kompiuteryje yra labai stiprūs, net jei jis ne ką nors apmokestinti! Ar nors iš šių problemų, susijusių su spalvotais linijas? I have attached nuotraukos Mano ekrano: normalus ekranas ir juodas ekranas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar kompiuteris nebuvo taikomi jokie sukrėtimai, pavyzdžiui, buvo atsisakyta arba nieko nukrito ant jos
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikia pagalbos Kaip masė Download Mp3 URL! | thrill91 | Multimedia & Codecs | 3 | 19 rugsėjis 2009 00:01 |
| Raudonų linijų Down my Laptop Screen. ir niekas Pradėti Kompiuterių! Please Help | captainchops | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | Rugpjūtis 22, 2009 16:21 |
| Pakimba ant "Automatiškai aptikti USB Mass Storage Devices per boot-up ... | dj106 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 5 lapkritis, 2008 11:27 |
| Mišios rašau su Outlook | atorres0506 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 6 | 27 vasaris 2008 15:06 |
| Pilka linijas visame ekrane - Help! | RSK | General Hardware Chat | 5 | 16 vasaris 2007 02:26 |
| Temos įrankiai | |
| |