![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
![]() Mám vážne problémy so svojím obrazovke. Farebný liniek sa na mojej obrazovke en masse, a existuje šedá náplasť na pravej, ktoré pri pohľade na čiernu obrazovku je míchanice farieb. Prosím pomôžte! Čo je príčinou, a čo mám robiť?Pozadie Info Môj počítač HP Pavillion zd800 Má históriu vírusov Hlavný panel zamrzne, keď zapnete počítač tak som to odhlásenie a znova prihlásenie. Nikdy som to vypnúť, prostě jsem ji přezimovat. Časté pády, najmä keď som JES internete alebo hrať hry, ako Half-Life 2 alebo protiuder. Veľa okien. Bezdrôtový internet, ktorý sa pohybuje rýchlosťou je to drasticaly nadol na niektorých miestach. Môj počítač je veľmi hlasné aj keď to nie je nič zdanenia! Sú niektoré z týchto problémov súvisiacich s farebnými riadky? Mám pripojené fotografie z mojich obrazovky: normálne obrazovku a čierna obrazovka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má počítač bol predmetom akýchkoľvek otrasov, ako byť zahození alebo niečo poklesol na to
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujete pomoc s tým, ako na omšu na stiahnutie Mp3 Urls! | thrill91 | Multimedia & Kodeky | 3 | 19.Septembra 2009 00:01 |
| Red Lines Down My Laptop obrazovky. Žiadne Štart a počítačových! Prosím pomôžte | captainchops | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 22.srpna 2009 16:21 |
| Visí na 'Auto-detekci USB Mass Storage zariadenie' počas boot-up ... | dj106 | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 5. novembra 2008 11:27 |
| Hmotnosť mailování s Outlookom | atorres0506 | Email, VoIP & IM Diskusia | 6 | 27. február 2008 15:06 |
| Šedé línie celej obrazovke - Help! | RSC | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 16. februára 2007 02:26 |
| Thread Tools | |
| |