![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
![]() Имам озбиљан проблем са мојим екрана. Обојени су линије које се појављују на мом екрану ен масс, а ту је сива крпа на десној страни, који када се прегледају на црни екран је гужви боја. Плеасе хелп! Шта је узрок, а шта да радим?Позадина Инфо Мој рачунар је ХП Павиљон зд800 Има Историја вируса Траци фреезес кад укључите рачунар, па ми морамо одјава и пријава опет. Нисам га искључује, нисам га хибернацију. Цоммон црасхес, поготово кад сам уес Интернету или играти игре попут Халф-лифе 2 или цоунтерстрике. Много попупс. Бежични интернет је да мења брзину драстицалы доле на неке бодове. Мој рачунар је врло гласно чак и када то не чине ништа опорезивање! Јесу ли било који од ових проблема везаних за обојене линије? Имам приложене фотографије моје сцреен: екран нормалан и црни екран. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има компјутер био предметом било какве потреса, као што се одустало или ништа пао на њега