менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Масові кольоровими лініями на екрані

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 грудня 2007, 06:18
Нові члени групи

Default Масові кольоровими лініями на екрані

Mass coloured lines on screen-sp_a0013.jpg

Mass coloured lines on screen-sp_a0014.jpgУ мене виникають серйозні проблеми з екраном. Кольорові лінії з'являються на екрані в масовому порядку, і є сіра пляма на правом, якщо дивитися на чорний екран змішувати кольору. Будь ласка, допоможіть! У чому причина, і що я повинен робити?
Довідкова інформація
Мій комп'ютер HP Pavilion zd800
Це історія про віруси
Панель завдань зависає, коли я переходжу на моєму комп'ютері так що я повинен виходити із системи і входу в систему знову. Я ніколи не вимикайте його, я його просто сплячим.
Невизначений аварії, особливо коли я ЄЕС Інтернеті або грати в ігри, як Half-Life 2 чи удару у відповідь.
Багато вікна.
Бездротовий інтернет, яка коливається це швидкість drasticaly вниз на деякі моменти.
Мій комп'ютер дуже голосно, навіть якщо він не робить нічого оподаткування!

Хто-небудь з цих проблем пов'язані з кольоровими лініями? Я доклав фотографії мого екрану: звичайний екран і чорний екран.
Old 27 грудня 2007, 06:48
Донор групи

Default Масові кольоровими лініями на екрані

Входить комп'ютер піддається будь-яких потрясінь, як на видалення або що-небудь впало на нього

Моя система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Материнська плата:
ACER EG31M
ОЗУ:
2 гігабайт DDR2 667
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition Бортові
Жорсткий диск (и):
500gb + 250GB + 180GB SATA 2
Оптичний привід (и):
DVD RW + DVD
Діло / PSU:
Марочні Корпус і блок живлення потужністю 500 Вт @
Охолодження:
STOCK
Мережі / Інтернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монітор (и):
19 "РК-дисплей і 15-дюймові РК --
Операційна система (и):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Потрібна допомога з тим, як масові Завантажити mp3 Urls! thrill91 Мультимедіа & кодеки 3 19 вересня 2009 00:01
Червоними лініями Down Мій ноутбук екрану. і ніхто Початок Computer! Please Help captainchops Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 22 серпня 2009 16:21
Висить на "Автоматичне виявлення USB Mass Storage Devices 'процесі завантаження ... dj106 Процесори, материнські плати RAM & 9 5 листопада 2008 11:27
Масове розсилання з Outlook atorres0506 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 6 27 лютого 2008 15:06
Сіра лінія по екрану - Допоможіть! РКК " Генеральний обладнання чат 5 16 лютого 2007 02:26
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.