![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
![]() У мене виникають серйозні проблеми з екраном. Кольорові лінії з'являються на екрані в масовому порядку, і є сіра пляма на правом, якщо дивитися на чорний екран змішувати кольору. Будь ласка, допоможіть! У чому причина, і що я повинен робити?Довідкова інформація Мій комп'ютер HP Pavilion zd800 Це історія про віруси Панель завдань зависає, коли я переходжу на моєму комп'ютері так що я повинен виходити із системи і входу в систему знову. Я ніколи не вимикайте його, я його просто сплячим. Невизначений аварії, особливо коли я ЄЕС Інтернеті або грати в ігри, як Half-Life 2 чи удару у відповідь. Багато вікна. Бездротовий інтернет, яка коливається це швидкість drasticaly вниз на деякі моменти. Мій комп'ютер дуже голосно, навіть якщо він не робить нічого оподаткування! Хто-небудь з цих проблем пов'язані з кольоровими лініями? Я доклав фотографії мого екрану: звичайний екран і чорний екран. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Входить комп'ютер піддається будь-яких потрясінь, як на видалення або що-небудь впало на нього
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога з тим, як масові Завантажити mp3 Urls! | thrill91 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 19 вересня 2009 00:01 |
| Червоними лініями Down Мій ноутбук екрану. і ніхто Початок Computer! Please Help | captainchops | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 22 серпня 2009 16:21 |
| Висить на "Автоматичне виявлення USB Mass Storage Devices 'процесі завантаження ... | dj106 | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 5 листопада 2008 11:27 |
| Масове розсилання з Outlook | atorres0506 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 27 лютого 2008 15:06 |
| Сіра лінія по екрану - Допоможіть! | РКК " | Генеральний обладнання чат | 5 | 16 лютого 2007 02:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |