![]() |
|
| |||
| |||
| Αγόρασα ένα και παραθέτω Maxim 11-57 widescreen 32 "LCD TV / MONITOR Αυτό είναι ένα πολύ ευπροσάρμοστο τηλεόραση με πολλές εισόδους και εξόδους 3 SCART, 1 S-VIDEO & AUDIO, 1 A / V IN ON SIDE (3 PHONO), A / V OUTPUT, DVI και VGA PC INPUT δεύτερο χέρι εκτός του ebay, αν και δουλεύει ωραία, τι πάρετε ζεστό είμαι χρησιμοποιώντας ως τηλεόραση και τις συνδεδεμένες με ουρανό μόνο im λίγο ανησυχεί για το γεγονός ότι θα μπορούσα να του που δεν είναι σωστά ή somthing όπως μου επίπεδη οθόνη LCD για τον υπολογιστή μου δεν είναι ποτέ κανείς ζεστό έχεις καμιά ιδέα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μπορεί απλά να είναι αυτό που του γίνεται με, μου TFT οθόνες λάβετε πολύ ζεστό μετά από παρατεταμένη χρήση.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| My 32 'TFT είναι σαν ένα ψυγείο.
| |||
| |||
| Μόλις έφτασαν με 3 ώρες παιχνιδιού συνόδου σε φίλους που χρησιμοποιούν το 32 'ένα belive μου, θεώρησε ως εάν θα μπορούσαμε να ψηθεί το μπέικον και αβγά σε αυτό, θα ήθελα να μην ανησυχείς φίλε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παρακολούθηση ανάβει και μπότες μέχρι τον υπολογιστή, αλλά η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα | mida | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 9 Ιουν 2009 15:05 |
| Κλωνοποίηση 3ο παρακολουθούν Dual παρακολουθεί κάρτα | Desertfish | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 31 Μαρ 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 20 Ιαν 2008 12:21 |
| Lcd Monitor - σας παρακολουθούν ... | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 6 Οκτ 2006 01:33 |
| Monitor - Ενδιαφέρον για να αγοράσει μια μεγάλη οθόνη παρακολουθούν ... | Φίδι | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 26η Σεπ 2006 10:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |