![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Vettem egy és Idézem MAXIM 11-57 szélesvásznú 32 "LCD TV / MONITOR Ez egy nagyon Sokoldalú TV sok input és output 3 Scart, 1 S-Video és AUDIO, 1 A / V IN oldalán (3 PHONO), A / V OUTPUT, DVI és VGA PC BEMENET használt le az eBay, bár ez szerkezet finom get hot én használ, mint a TV és a hozzá kapcsolódó, legfeljebb ég im csak egy kicsit aggódom, hogy én nem is tudom, hogy nem különböztetik meg a jobb vagy, mint én somthing lapos LCD képernyőn az én pc soha nem forró Van valami ötleted |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| akkor csak mi ez készült, a TFT-monitorok kap elég meleg után a hosszú ideig történő alkalmazás.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az én 32 "TFT, mint egy radiátor.
| |||
| |||
| Most egy 3 órás játék ülést a barátok segítségével a 32 "egy belive nekem, úgy érezte, mintha tudnánk mi a főtt tojást és a szalonnát, én nem aggódj haver. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Monitor világít, és a számítógép csizma fel, de a monitor nem jelenik meg semmi | mida | Általános fémáru Chat | 1 | 9. június 2009 15:05 |
| Cloning a 3. monitor kettős monitor kártya | Desertfish | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 31. március 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Általános fémáru Chat | 5 | 20. január 2008 12:21 |
| LCD monitor - A jelenlegi monitor ... | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 5 | 6. október 2006 01:33 |
| Monitor - az érdekelt vásárolni szélesvásznú monitor ... | Kígyó | Általános fémáru Chat | 8 | 26. Szeptember 2006 10:59 |
| Téma eszközök | |
| |