![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem cituji MAXIM 11-57 širokouhlý 32 "LCD TV / MONITOR Jedná sa o veľmi všestranný TV s množstvom vstupov a výstupov 3 SCART, 1 S-Video & Audio, 1 A / V NA SIDE (3 phono), A / V výstup, DVI a VGA PC INPUT druhej strane sa na ebay to funguje, aj keď sa to dostať aj teplej používam ju ako tv a pripojené do neba im len trochu strach, že bych to postavil ho vpravo alebo somthing ako môj ploché LCD obrazovky na svojom PC nikdy nie je horúci niekto dostal akékoľvek nápady |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to môže byť len to, čo je s môj TFT monitorov dostať pomerne teplej po dlhšom používaní.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moja 32 'TFT je ako chladič.
| |||
| |||
| Len mám cez 3 hodiny hry na zasadnutí priateľmi pomocou svojich 32 'jeden domnievať sa mne, cítil, ako by sme mohli na našich varené vajcia na slaniny, a to bych si starosti mate. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Monitor svieti a topánky do počítača, ale na monitore nič nezobrazí | mida | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 9. jún 2009 15:05 |
| Naklonovat 3. sledovať na monitore Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. marec 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 20 január 2008 12:21 |
| LCD monitor - Vaše súčasné sledovať ... | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 6. októbra 2006 01:33 |
| Monitor - Záujemcovia o kúpu celej obrazovke monitora ... | Snake | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 26. September 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |