![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| А след това, аз гледам за графични карти този най-добрия, по £ 200 за просто разумливо гледане на снимки и гледане на видео. I DONT играят всякакви игри, какво толкова векове. Аз просто искам главно страхотни графика за да видите моите картинки от мен цифровата SLR камера на екрана. Аз в момента имаме NVidia Ge сили 7200, което имам да кажа, не е зле на всички много, но аз знам мен изображения може да изглежда дори остър, crsiper и още 3 математически. Имам Пакард Бел IMedia 2416 Intel Core 2 Quad 2.33ghz текат Windows Vista Premium и 4GB на овена, само в случай, че имате нужда от specs.I Отивам направо ми NVidia Ge Силите 7200 имам в момента, чрез DVI-HDMI конектор, направо да си Samsung LE32A556 32 "LCD телевизор. Каква графична карта Мислите ли предлагаш? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NVidia GeForce 8500GT е доста прилични карти Картината заостреност също зависи от вашия монитор. Ако използвате SRT монитора, вие определено ще получи fuzzier имидж, отколкото с LCD монитор.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих казал, че би било огромна загуба на пари, вашият GFX карта е глоба за 2D, гледаш снимки и ъпгрейд наистина няма да прави разлика.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изображения няма да изглежда по-добре с различна графична карта. Преглед на още изображения до близки по ТВ ще изглежда лошо, поради ниската си резолюция и голям размер на пиксел.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Добре благодаря, момчета. |