![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hned potom, mi hledáte grafickou kartu to je nejlepší za 200 liber za pouhých zjevně prohlížení fotografií a sledování videa. I dont hrát hry, co tak vůbec. Já jen chci hlavně úžasné grafické zobrazení mých fotografií z digitálních SLR fotoaparát mi na obrazovce. Mi v současné době mám NVidia Ge force 7200, který jsem říct, není vůbec opravdu špatný, ale vím, já obrázky mohou podívat ještě ostřeji, crsiper a 3 dimensional. Mám Packard Bell IMedia 2416 Intel Core 2 Quad 2.33ghz s operačním systémem Windows Vista Premium a 4GB paměti RAM, jen v případě, že potřebujete nějakou specs.I 'jdu rovnou z mých NVidia Ge force 7200 jsem v okamžiku, kdy prostřednictvím DVI-HDMI konektor, rovnou na můj Samsung LE32A556 32 "LCD TV. Jaké grafické karty si kluci navrhuješ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nVidia GeForce 8500GT je docela slušná karta Na obrázku je ostrost také záleží na vašem monitoru. Pokud používáte SRT monitoru, budete určitě dostanete zmatenější než obraz s LCD monitorem.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Řekl bych, že by bylo obrovské plýtvání penězi, vaše GFX karta je dostačující pro 2D, pohledu na fotografie a upgrade opravdu se nebude provádět žádné rozdíly.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snímky nebudou vypadat lépe s jinou grafickou kartou. Přehrávání statického obrazu se blíží na TV bude vypadat špatná díky své nízké rozlišení a velké pixelové velikosti.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok díky kluci. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Nová grafická karta je nutná Rozpočet je 200 liber Max | fALUKA | Graphics Cards & Monitory | 4 | 27 únor 2009 18:59 |
| 200 liber grafických karet, který model? | xactly | Graphics Cards & Monitory | 5 | 7. února 2009 05:24 |
| Která grafická karta je lepší? | Theman000 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 13. ledna 2008 05:18 |
| Nová grafická karta | jamess | Graphics Cards & Monitory | 8 | 9. prosinec 2007 14:53 |
| Thread Nástroje | |
| |