![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, μου αναζητεί μια κάρτα γραφικών thats η καλύτερη σύμφωνα με £ 200 για φωτογραφίες που βλέπουν μόνο ξεκάθαρα και παρακολουθούν βίντεο. I dont παίζουν παιχνίδια κάθε τι έτσι ποτέ. Απλά ήθελα κυρίως awesome γραφικών μου για να δείτε φωτογραφίες από μένα για την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR οθόνη. Εγώ σήμερα έχω ένα Nvidia Ge Force 7200 που έχω να πω δεν είναι κακό σε όλα τα πραγματικά, αλλά γνωρίζω μου εικόνες μπορούν να δουν ακόμη μεγαλύτερη, crsiper και πιο 3 διαστάσεων. Έχω Packard Bell IMedia 2416 Intel Core 2 Quad 2.33ghz εκτελεί τα Windows Vista Premium και 4GB μνήμης RAM, μόνο σε περίπτωση που χρειαστεί οποιαδήποτε specs.I πάω ξεκάθαρα μου Nvidia Ge Force 7200 που έχω αυτή τη στιγμή μέσω ενός DVI-HDMI υποδοχή, κατευθείαν στο μου Samsung LE32A556 32 "LCD TV. Τι κάρτα γραφικών κάνετε εσείς προτείνω; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nVidia GeForce 8500GT είναι μια πολύ αξιοπρεπή κάρτα Η εικόνα sharpness εξαρτάται επίσης από την οθόνη σας. Εάν χρησιμοποιείτε μια SRT παρακολούθηση, σίγουρα θα πάρετε μια εικόνα από fuzzier με μία LCD οθόνη.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα έλεγα ότι θα ήταν μια τεράστια σπατάλη χρημάτων, GFX κάρτα σας είναι καλός για 2D, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες και την αναβάθμιση πραγματικά δεν πρόκειται να κάνει καμία διαφορά.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εικόνες δεν θα εξετάσουμε καλύτερα με μια άλλη κάρτα γραφικών. Προβολή ακίνητες εικόνες από κοντά σε μια τηλεόραση θα εξετάσει κακή λόγω της χαμηλής ανάλυσης και μεγάλο μέγεθος pixel.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok ευχαριστώ παιδιά. |