![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sada, dakle, mene potrazi za grafičkom karticom taj najbolji pod £ 200 za samo otvoreno gledanje fotografija i gledanje videa. Ja ne igraju nikakvu ulogu tako što ikad. JA pravedan ištanje uglavnom Awesome graphics da vidite moje slike od mene digitalni SLR kamera na ekranu. Trenutno mi je dobio NVidia Ge Force 7200 koje sam reći da nije loš na svim zaista, ali znam mene slika može izgledati čak i oštriji, crsiper i više 3 dimensional. Imam Packard Bell IMedia 2416 Intel Core 2 Quad 2.33ghz sa sustavom Windows Vista Premium i imati 4GB RAM-a, samo u slučaju da je potrebna specs.I 'm ide ravno iz moje NVidia Ge Force 7200 sam u trenutku putem DVI-HDMI konektor, ravno u moje Samsung LE32A556 32 "LCD TV. Koja grafička kartica do you guys predložiti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nVidia GeForce 8500GT je prilično pristojan kartice Slika oštrina ovisi io vašem monitoru. Ukoliko koristite SRT monitor, zasigurno ćete dobiti fuzzier sliku nego sa LCD monitora.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rekao bih da će biti veliki gubitak novaca, vaš GFX kartica je u redu za 2D, gledajući fotografije i nadogradnju stvarno ne ide to izraditi bilo koji razlika.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slike neće izgledati bolje s drugom grafičkom karticom. Pregledavanje još slika izbliza na TV će izgledati siromašni zbog svoje niske rezolucije i velike piksela veličine.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok hvala dečki. |