![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אז עכשיו, אני מחפש את כרטיס המסך thats הכי טובה מתחת ל 200 £ plainly רק צופה בתמונות ורואה קטעי וידאו. אני dont לשחק במשחקים מה כל כך אי פעם. אני רק רוצה ענק גרפיקה בעיקר כדי להציג את התמונות ממני מצלמה דיגיטלית slr על המסך. כרגע יש לי Nvidia Ge Force 7200 אשר יש לי להגיד הוא לא רע בכלל, באמת, אבל אני מכיר אותי תמונות יכול להסתכל גם רמאי, crsiper ועוד 3 מימדיים. אני כבר יש Packard Bell IMedia 2416 Intel Core 2 Quad 2.33ghz עם מערכת הפעלה Windows Vista Premium ו יש 4GB זיכרון RAM, רק במקרה אתה צריך specs.I 'ז הולך ישר החוצה את Nvidia Ge Force 7200 יש לי ברגע זה, דרך מחבר DVI-HDMI, ישר שלי Samsung LE32A556 32 "LCD TV. כרטיס המסך מה אתם מציעים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nvidia GeForce 8500GT הוא כרטיס די מכובד חדות התמונה תלויה גם את המסך. אם אתה משתמש SRT בקרה, בהחלט תוכל לקבל תמונה יותר fuzzier עם צג LCD.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי אומר שזה יהיה בזבוז עצום של כסף, את בסדר GFX כרטיס עבור 2 ד, מבט לעבר תמונות ו שדרוג באמת הוא לא הולך לעשות שום הבדל.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תמונות שלך לא נראה טוב יותר עם כרטיס המסך שונה. הצגת עדיין תמונות מקרוב על טלוויזיה ייראה העניים בשל ברזולוציה נמוכה גדול גודל פיקסל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| בסדר תודה, חבר 'ה. |