![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| O dabar man looking for graphics card thats geriausias po £ 200 tik už aiškiai peržiūrėti nuotraukas ir žiūri vaizdo įrašus. I dont žaisti visus žaidimus, kas tai per amžius. Aš ką tik norite daugiausia awesome grafika peržiūrėti mano nuotraukas iš manęs DIGITAL SLR CAMERA ekrane. Man dabar turiu NVidia Ge Force 7.200 kurį aš turiu pasakyti, nėra blogai tikrai ne visi, bet aš žinau, man nuotraukos gali atrodyti dar labiau, crsiper ir 3 matmenų. I've got Packard Bell Imedia 2.416 Intel Core 2 Duo 2,33 GHz Windows Vista Premium "ir turi 4gb atminties, tik tuo atveju, jums reikia specs.I eisiu tiesiai iš mano NVidia Ge Force 7.200 aš tuo metu per DVI-HDMI jungtį, tiesiai į mano "Samsung LE32A556 32" LCD TV. Kas graphics card do you guys pasiūlyti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nVidia GeForce 8500GT yra gana padoraus kortelė Paveikslėlio ryškumą, taip pat priklauso nuo jūsų monitoriaus. Jei naudojate verta stebėti, jūs būtinai gausite fuzzier vaizdas, nei su LCD ekranu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sakyčiau, kad būtų švaistomi pinigai, jūsų GFX kortelė bauda 2D, žiūrint nuotraukas ir atnaujinimas tikrai nesiruošia jokio skirtumo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaizdai negali atrodyti geriau su įvairių grafikos plokštę. Peržiūri nejudančius vaizdus iki beveik Televizija atrodys prastas dėl savo mažos rezoliucijos ir didelio pikselių dydžio.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok Thanks guys. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Naujoji Grafika Card Required Biudžetas yra £ 200 Max | fALUKA | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 27 vasaris 2009 18:59 |
| £ 200 grafinės plokštės, Kuris modelis? | xactly | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 7 vasaris 2009 05:24 |
| Kuri vaizdo plokštė geresnė? | Theman000 | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 13 sausis 2008 05:18 |
| Nauji video | jamess | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 9 gruodis 2007 14:53 |
| Temos įrankiai | |
| |