![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Teraz, patrząc na mnie karta graficzna thats najlepszy pod £ 200 za jedyne prostu oglądanie zdjęć i oglądanie filmów. I dont odgrywać żadnych gier jakie kiedykolwiek tak. I just wanna awesome głównie grafiki, aby zobaczyć moje zdjęcia z Digital SLR Camera mnie na ekranie. Ja obecnie dostałem NVIDIA Ge Force 7200, które mam do powiedzenia nie jest zły na wszystkich naprawdę, ale wiem, mnie obrazy mogą wyglądać nawet ostrzejszy, crsiper i 3 wymiarowej. I've got Packard Bell IMedia 2416 Intel Core 2 Quad 2.33ghz z systemem Windows Vista Premium i posiada 4 GB pamięci RAM, tylko w przypadku jeśli potrzebujesz specs.I "m going straight out my NVidia Ge Force 7200 mam w tej chwili za pomocą Złącze DVI-HDMI, prosto do mojego LE32A556 Samsung 32 "LCD TV. Jaka karta graficzna do you guys proponujemy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nVidia GeForce 8500GT jest dość godnej karty Ostrość obrazu zależy także od monitora. Jeśli używasz SRT monitora, to z pewnością się fuzzier niż obraz z monitora LCD.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chciałbym powiedzieć, że byłoby ogromne marnotrawstwo pieniędzy, Twoje GFX karty grzywny za 2D, patrząc na zdjęcia i uaktualnienia naprawdę nie zamierza dokonywać żadnych różnic.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdjęcia nie będą wyglądać lepiej z inną kartą graficzną. Obrazów nieruchomych z bliska na ekranie telewizora będzie słabe ze względu na jego niskiej rozdzielczości i dużych piksel.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok, dzięki chłopaki. |
![]() |
|
| Zakładki |