![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Acum, atunci, eu cautam o placă grafică thats pe cel mai bun sub 200 £ clar doar pentru vizualizare de fotografii şi vizionarea clipurilor video. I dont juca orice jocuri ce aşa vreodată. Eu doar vreau minunat grafică în principal pentru a-mi vedea poze de la mine digital SLR aparat de fotografiat de pe ecran. Eu în prezent, am primit o NVidia Ge Force 7200 pe care am de spus nu este foarte bun la toate, dar stiu ca-mi pot privi imagini chiar clară, crsiper şi mai mult 3 dimensionale. Am Packard Bell IMedia 2416 Intel Core 2 Quad 2.33ghz rulează Windows Vista Premium şi au 4GB de RAM, doar în cazul în care aveţi nevoie de orice specs.I ma duc direct mea NVidia Ge Force 7200 am în acest moment printr-o conector DVI-HDMI, direct la meu Samsung LE32A556 32 "LCD TV. Ce placă grafică face voi sugera? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NVIDIA GeForce 8500GT este o carte destul de decente Imaginea sharpness depinde, de asemenea, monitorul. Dacă folosiţi un monitor SRT, va lua cu siguranţă o imagine mult fuzzier cu un monitor LCD.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş spune că ar fi o mare pierdere de bani, vă GFX carte este bine pentru 2D, uitandu-ma la fotografii şi un upgrade-adevăr nu se va face nici o diferenţă.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imaginile nu va arata mai bine cu o altă placă grafică. Vizualizarea de imagini mai de aproape pe un TV va căuta slab datorita rezoluţie mică şi mare pixeli dimensiune.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bine, mersi baieti. |