![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hned potom, mi hľadáte grafickú kartu to je najlepšie za 200 libier za pouhých zjavne prezeranie fotografií a sledovanie videa. I dont hrať hry, čo tak vôbec. Ja len chcem hlavne úžasné grafické zobrazenie mojich fotografií z digitálnych SLR fotoaparát mi na obrazovke. Mi v súčasnosti mám NVidia Ge force 7200, ktorý som povedať, nie je vôbec naozaj zlý, ale vím, já obrázky môžu pozrieť ešte ostrejšie, crsiper a 3 dimensional. Mám Packard Bell imediat 2416 Intel Core 2 Quad 2.33GHz s operačným systémom Windows Vista Premium a 4GB pamäte RAM, len v prípade, že potrebujete nejakú specs.I 'jdu rovnou z mojich NVidia Ge force 7200 som v čase, keď prostredníctvom DVI-HDMI konektor, rovnou na môj Samsung LE32A556 32 "LCD TV. Aké grafické karty si kluci navrhujes? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nVidia GeForce 8500GT je docela slušná karta Na obrázku je ostrosť tiež záleží na vašom monitore. Ak používate SRT monitora, budete určite dostanete zmatenější ako obraz s LCD monitorom.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Povedal by som, že by bolo obrovské plytvanie peniazmi, vaša GFX karta je postačujúce pre 2D, pohľadu na fotografie a upgrade naozaj sa nebude vykonávať žiadne rozdiely.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snímky nebudú vyzerať lepšie s inou grafickou kartou. Prehrávanie statického obrazu sa blíži na TV bude vyzerať zlá vďaka svojej nízke rozlíšenie a veľké pixelové veľkosti.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok díky kluci. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Nová grafická karta je potrebná Rozpočet je 200 libier Max | fALUKA | Graphics Cards & Monitory | 4 | 27 február 2009 18:59 |
| 200 libier grafických kariet, ktorý model? | xactly | Graphics Cards & Monitory | 5 | 7. februára 2009 05:24 |
| Ktorá grafická karta je lepší? | Theman000 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 13. januára 2008 05:18 |
| Nová grafická karta | jamess | Graphics Cards & Monitory | 8 | 9. december 2007 14:53 |
| Thread Tools | |
| |