![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сада, дакле, мене потрази за графичком картицом тај најбољи под £ 200 за само отворено гледање фотографија и гледање видеа. Ја не играју никакву улогу тако што икад. ЈА праведан оскудица углавном Ауесоме грапхицс да видите моје слике од мене дигитални СЛР камера на екрану. Тренутно ми је добио НВИДИА Ге Форце 7200 које сам рећи да није лош на свим заиста, али знам мене слика може изгледати чак и оштрији, црсипер и више 3 дименсионал. Имам Пацкард Белл ИМедиа 2416 Интел Цоре 2 Куад 2.33гхз са системом Уиндоус Виста Премиум и да имају 4ГБ РАМ-а, само у случају да је потребна спецс.И 'м иде равно из моје НВИДИА Ге Форце 7200 сам у тренутку путем ДВИ-ХДМИ конектор, равно у моје Самсунг ЛЕ32А556 32 "ЛЦД ТВ. Која графичка картица до ыоу гуыс предложити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| НВИДИА ГеФорце 8500ГТ је прилично пристојан картице Слика оштрина зависи и о вашем монитору. Уколико користите СРТ монитор, засигурно ћете добити фуззиер слику него са ЛЦД монитора.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рекао бих да ће бити велики губитак новаца, ваш ГФКС картица је у реду за 2Д, гледајући фотографије и надоградњу стварно не иде да изврши било који разлика.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слике неће изгледати боље са другом графичком картицом. Прегледање још слика изблиза на ТВ ће изгледати сиромашни због своје ниске резолуције и велике пиксела величине.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ок хвала момци. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Нови Графичка картица је обавезна Буџет је 200 £ Макс | фАЛУКА | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 27 фебруар 2009 18:59 |
| £ 200 Графичка картица, који модел? | ксацтлы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 7 фебруар 2009 05:24 |
| Која графичка картица је боље? | Тхеман000 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 13 јануар 2008 05:18 |
| Нове графичке картице | јамесс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 9 децембар 2007 14:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |