![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну, я дивлюся на відеокарті Thats кращим менше £ 200 всього за прямо перегляду фотографій і перегляду відео. I Dont грати будь-яку гру, що так завжди. Я просто хочу основному Awesome графіку для перегляду моїх фотографій у мене цифровий дзеркальний фотоапарат на екрані. Me даний час отримали NVidia Ge Force 7200, який я повинен сказати, це зовсім не погано насправді, але я знаю, мені зображення можуть виглядати ще різкіше, crsiper і більше 3 мірних. Я отримав Packard Bell IMEDIA 2416 Intel Core 2 Quad 2.33GHz під управлінням Windows Vista Premium і 4 Гб оперативної пам'яті, про всяк випадок вам потрібна specs.I йду прямо з моїх NVidia Ge Force 7200 я в даний момент через DVI-роз'єм HDMI, прямо в моєму Samsung LE32A556 32 "LCD TV. Який відеокартою ви, хлопці пропонуєте? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NVIDIA GeForce 8500GT є досить пристойний картки Різкість зображення також залежить від вашого монітора. Якщо ви використовуєте моніторингу СТО, ви обов'язково отримаєте сіру зону "закону зображення в порівнянні з РК-моніторі.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б сказав, це було б величезною витратою грошей, ваш GFX карта хороша для 2D, дивлячись на фотографії і поновлення дійсно не збирається робити які-небудь відмінності.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зображення не буде виглядати краще, з іншого відеокартою. Перегляд фотографій впритул на екрані телевізора буде виглядати бідними з-за його низького дозволу та великого розміру пікселів.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ок спасибі, хлопці. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Нова відеокарта Необхідний бюджет становить £ 200 Макс | fALUKA | Графічні карти & Монітори | 4 | 27 лютого 2009 18:59 |
| £ 200 Graphics Card, в який спосіб? | xactly | Графічні карти & Монітори | 5 | 7 лютого 2009 05:24 |
| Яка відеокарта краще? | Theman000 | Графічні карти & Монітори | 5 | 13 січня 2008 05:18 |
| Нова графічна карта | jamess | Графічні карти & Монітори | 8 | 9 грудня 2007 14:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |