![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Купих си лаптоп миналата седмица му един Acer 2920Z с T3400 и GL960 (GMA X3100). Реших да обновите драйверите на моя лаптоп, но след като го направих, че ми Vista графика рейтинг слезе от 3,0 до 2,6 и на игрални графики точка той отиде от 3,2 до 3,1, аз съм уплашен, че си отиде графики е лошо, всяко идеи? Също така по Srtest той често казваше, аз имам 320mb Рам на графика, но сега му до 123mb, въпреки че по DXDIAG той казва, аз имам 251mb. Неговият наистина странно, аз искам моите DONT графики да се влоши. На моя стар лаптоп имах същия спецификациите и същи драйвери с изключение на процесора (което е Celeron) и аз все още имам 3.1. Всяко помогне моля Трябва ли да си връщам на шофьора? Проблемът е, стария драйвер е връх Shader и ОО T & L увреждания, където по новия му поддръжка. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тези номера не и видео паметта е споделена памет, така че броят не наистина въпрос, един от двамата.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Така че му глоба? Трябва ли да си върна моя списък шофьори? |
|
| |||
| |||
| Не, това е добре.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Ами аз DONT никакви проблеми в игри или нещо подобно, така че предполагам, аз ще остана с този драйвер. Благодаря за отговор |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп графична карта: Intel X3100 спрямо NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 29 ноември 2008 16:12 |
| Аудио драйвер звук проблем на Acer | timboeve | Мултимедия & Codecs | 3 | 24 Юни 2008 07:56 |
| RAID драйвери за Acer 5050-3785 | am5687 | Мултимедия & Codecs | 1 | 25 май 2008 г. 04:59 |
| Crysis графики побъркани? | Cew27 | PC & конзолата Gaming | 12 | 20 март, 2008 12:00 |
| BIOS проблем! - Графичен побъркани. | joker28 | Графика на карти & Монитори | 20 | 16-то Aug 2007 17:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |