![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, i můj notebook koupil minulý týden jeden jeho Acer 2920Z s T3400 a GL960 (GMA X3100). Rozhodl jsem se aktualizovat ovladače na mém notebooku, ale poté, co jsem udělal, že my Vista Graphics rating sstoupili 3,0 - 2,6 i na herní grafické části je pak 3,2 až 3,1, mám strach, že moje grafika je pak horší, každý nápady? Také na Srtest to říkala jsem ze grafika 320mb Ram, ale hned na jeho 123megabajt, i když na to říká dxdiag jsem 251megabajt Jeho opravdu divný, já dont want my grafických jít horší. Na mém starém notebooku jsem měl stejné parametry a stejné ovladače kromě CPU (což byl Celeron) a i přesto dostal 3,1. Pomoc prosím Vrátit by se i na řidiče? Problém je starý řidič Vertex Shader a HW T & L postižené, kde jako na své nové povolen. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uvedená čísla nejsou záležitostí a video paměti sdílené paměti tak, že číslo není opravdu záležitostí obou.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Takže pokuty? Vrátit by se i my řidiči? |
|
| |||
| |||
| Ne, je to v pohodě.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| No i dont žádné problémy ve hře, nebo něco, takže myslím, I'll stay s řidičem. Díky za odpověď |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop Grafická karta: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 29. listopad 2008 16:12 |
| Audio ovladače pro zvukové problém Acer | timboeve | Multimedia & Kodeky | 3 | 24. červen 2008 07:56 |
| RAID ovladače pro acer 5050-3785 | am5687 | Multimedia & Kodeky | 1 | 25. května 2008 04:59 |
| Crysis grafika neuspořádaný? | Cew27 | PC a herní konzole | 12 | 20. březen 2008 12:00 |
| Bios problém! - Grafika neuspořádaný. | joker28 | Graphics Cards & Monitory | 20 | 16. srpen 2007 17:39 |
| Thread Nástroje | |
| |