![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, I nupirko mano nešiojamas praeitą savaitę jos Acer 2920Z su T3400 ir GL960 (GMA X3100). Aš nusprendžiau atnaujinti vairuotojai mano nešiojamas, bet po to aš, kad mano Vista Graphics reitingas sumažėjo 3,0-2,6 taip pat žaidimų grafika skyriuje ji išvyko 3,2-3,1, aš bijau, kad mano grafika jau išėjo, dar blogiau, bet idėjų? Taip pat Srtest jis naudojamas pasakyti turiu 320MB grafikos Ram, bet dabar jo iki 123mb, nors dėl DXDIAG ji sako turiu 251mb. Jo tikrai keistai, I dont wanna Mano grafika eiti blogiau. On my old laptop turėjau pat Specifikacijos ir pačių vairuotojų, išskyrus CPU (kuris buvo Celeron), o aš vis dar turiu 3.1. Any help please Turėčiau atgal nusiristi vairuotojas? Problema yra senas vairuotojas Vertex Shader ir HW T & L neįgaliesiems, kur, kaip apie naują savo įjungtas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šie skaičiai nėra dalelių ir vaizdo atmintis su atminties taip, kad skaičius tikrai ne vieną klausimą.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taigi bauda? Turėčiau atšaukia savo tvarkykles? |
|
| |||
| |||
| No, it's fine.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Well I dont visus žaidimus arba ką nors problemų, todėl I guess I'll stay with tvarkyklę. Ačiū už atsakymus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop Graphics Card: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | Lapkritis 29, 2008 16:12 |
| Audio driver garso problemą Acer | timboeve | Multimedia & Codecs | 3 | Birželis 24, 2008 07:56 |
| RAID Driver Acer 5050-3785 | am5687 | Multimedia & Codecs | 1 | Gegužė 25, 2008 04:59 |
| Crysis grafika messed up? | Cew27 | PC & konsolės Žaidimai | 12 | Kovas 20, 2008 12:00 |
| BIOS problema! - Grafika messed up. | joker28 | Graphics Cards & Monitoriai | 20 | Rugpjūtis 16, 2007 17:39 |
| Temos įrankiai | |
| |