![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, i nopirka savu klēpjdatoru pagājušajā nedēļā tās Acer 2920Z ar T3400 un GL960 (GMA X3100). Es izlēmu atjaunināt vadītājiem par manu klēpjdatoru, bet pēc tam man bija, ka mana Vista Graphics reitings samazinājās 3,0-2,6 arī par spēļu grafikas sadaļā tas pieauga 3,2-3,1, es esmu nobijies, ka mana grafika ir gāja sliktāk, jebkura idejas? Arī par Srtest tā mēdza teikt esmu 320MB grafikas Ram, bet tagad tā uz leju līdz 123mb, kaut gan dxdiag tā saka man 251mb. Tās tiešām dīvaini, I dont gribu savu grafiku iet sliktāk. Par manu veco portatīvo datoru man bija pats specs un tajā pašā vadītājiem, izņemot CPU (kas bija Celeron) un i vēl got 3.1. Any help, lūdzu Vai man atritināt draiveris? problēma ir vecs vadītājam ir Vertex Shader un HW T & L invalīdiem, kur kā no jauna tā iespējota. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šie numuri nav priekšmetu un video atmiņa tiek dalīta atmiņas tā, lai numurs nav īsti jautājums, vai nu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tāpēc tās naudas? Man roll atpakaļ manu draiveri? |
|
| |||
| |||
| Nē, tas ir labi.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Well i dont nekādas spēles vai kādu citu problēmu, tāpēc es domāju, es palikšu ar šo vadītāju. Paldies par atbildes |
![]() |
|
| Bookmarks |