![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, i kupiłem laptopa w zeszłym tygodniu swój Acer 2920Z z T3400 i GL960 (GMA X3100). I postanowiła zaktualizować sterowniki na moim laptopie, ale po to zrobił, moja Vista Grafika ocena spadła z 3,0 do 2,6 także w grach grafika sekcji wzrosła z 3,2 do 3,1, I'm scared, że moja grafika ma się gorzej, każdy pomysły? Również w Srtest ona wykorzystywana do powiedzenia mam 320mb grafiki Ram, ale teraz jej do 123mb, chociaż na DXDIAG mówi mam 251mb. Jej naprawdę dziwne, I dont wanna do mojej grafiki gorzej. Na moim starym laptopie miałem takie same specyfikacje i samych kierowców, z wyjątkiem procesora (który był Celeron) i ja jeszcze dostałem 3.1. Any help please Czy mam wycofać kierowcy? Problem jest stary maszynista Vertex Shader i sprzętowy T & L niepełnosprawnych, podczas gdy na jego nowej aktywne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te liczby nie materii i pamięci wideo jest z pamięci, tak aby liczba nie jest ważne czy.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Więc grzywny? Czy mam wycofać moje sterowniki? |
|
| |||
| |||
| No, it's fine.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| No i dont żadnych problemów w grach lub cokolwiek, tak i guess I'll stay with tego sterownika. Dzięki za odpowiedzi |
![]() |
|
| Zakładki |