![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, am cumparat laptop-ul meu de saptamana trecuta la un Acer 2920Z cu un T3400 şi GL960 (GMA X3100). Am decis să actualizaţi driverele pe laptop, dar după ce am făcut asta, mi Vista Graphics evaluare a scăzut de la 3.0 la 2.6 de asemenea, pe de-o sectiune de jocuri, grafica a plecat de la 3.2 la 3.1, sunt speriat ca mi-a fost mai rău a graficii, orice idei? De asemenea, la Srtest este folosit pentru a spune am 320mb de Grafică Ram, dar acum sa în jos pentru a 123mb, chiar dacă se spune pe dxdiag am 251mb. Sa-adevăr ciudat, I dont vreau grafică pentru a merge mai rău. Pe vechiul meu laptop am avut aceeaşi specs şi drivere acelaşi afară de CPU (care a fost un Celeron) şi i-am încă 3.1. Orice ajutor, vă rugăm să Ar trebui să-mi face revenirea pe mecanic? problema este vechiul conducător auto a Vertex Shader şi HW T & L cu handicap, în cazul în care pe noi ca o sa permis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aceste numere nu contează şi memoria video este împărtăşită de memorie, astfel încât numărul nu contează prea mult, fie.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Deci, ei bine? Ar trebui să-mi face revenirea mea drivere? |
|
| |||
| |||
| Nu, e bine.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Ei dont i nici o problemă în jocuri sau ceva de genul asta, deci cred ca vom sta cu acest driver. Vă mulţumim pentru răspunsurile |
![]() |
|
| Marcaje |