![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, aj môj notebook kúpil minulý týždeň jeden jeho Acer 2920Z s T3400 a GL960 (GMA X3100). Rozhodol som sa aktualizovať ovládače na mojom notebooku, ale potom, čo som urobil, že my Vista Graphics rating sstoupili 3,0 - 2,6 i na hernej grafickej časti je potom 3,2 až 3,1, mám strach, že moje grafika je potom horšie, každý nápady? Tiež na Srtest to říkala jsem ze grafika 320mb Ram, ale hneď na jeho 123megabajt, aj keď na to hovorí dxdiag jsem 251megabajt Jeho naozaj divný, já dont want my grafických ísť horšie. Na mojom starom notebooku som mal rovnaké parametre a rovnaké ovládače okrem CPU (čo bol Celeron) a aj napriek tomu dostal 3,1. Pomoc prosím Vrátiť by sa aj na vodiča? Problém je starý vodič Vertex Shader a HW T & L postihnutých, kde ako na svoje nové povolený. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uvedené čísla nie sú záležitosťou a video pamäte zdieľanej pamäte tak, že číslo nie je naozaj záležitosťou oboch.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Takže pokuty? Vrátiť by sa aj my vodiči? |
|
| |||
| |||
| Nie, je to v pohode.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| No i dont žiadne problémy v hre, alebo niečo, takže myslím, I'll stay s vodičom. Vďaka za odpoveď |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop Grafická karta: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150 | carlito24 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 29. november 2008 16:12 |
| Audio ovládače pre zvukové problém Acer | timboeve | Multimedia & Kodeky | 3 | 24. jún 2008 07:56 |
| RAID ovládače pre acer 5050-3785 | am5687 | Multimedia & Kodeky | 1 | 25. mája 2008 04:59 |
| Crysis grafika neusporiadaný? | Cew27 | PC a herné konzoly | 12 | 20. marec 2008 12:00 |
| Bios problém! - Grafika neusporiadaný. | joker28 | Graphics Cards & Monitory | 20 | 16. august 2007 17:39 |
| Thread Tools | |
| |