![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима, мој лаптоп сам купио прошли викенд његове један Ацер 2920З са Т3400 и ГЛ960 (ГМА Кс3100). Одлучио сам да бисте ажурирали управљачке програме на мој лаптоп, али након што сам учинио, мој Видик Грапхицс ратинг сиђе 3,0 до 2,6 и на гаминг грапхицс сецтион он оде 3,2 до 3,1, препала сам да је моја графика је отишао горе, било која идеје? Такође се користи на Сртест рећи имам 320мб графике Рам али сада својих доле до 123мб, иако на то каже ДКСДИАГ имам 251мб. Његова стварно чудно, ја донт оскудица мој графика ићи горе. На мој стари лаптоп сам имала исте наочаре и исти возачи осим ЦПУ (која је била Целерон) и ЈА па ипак је добио 3/1. Било који помоћ угодити Требам ли ролл бацк возача? проблем је стари дривер има хватишта Схадер и ХУ Т & Л онемогућене, где као у својој новој енаблед. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Те бројке не твари и видео меморија заједничку меморију, тако да број није ни битно.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Тако његов фино? Требам ли вратити моју ролл дривер? |
|
| |||
| |||
| Не, то је у реду.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Па ја донт икаквих проблема у играма или било шта, тако да мислим да ћу остати са овог возача. Хвала за одговорити |