![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, i benim laptop geçen hafta aldım ve bir Acer 2920Z bir T3400 ve GL960 (GMA X3100 ile birlikte). Ben dizüstü ama sürücüleri güncellemek için sonra bu, benim Vista Grafikler degerlendirmesi aşağı 3.0 'dan 2.6' ya oyun grafikleri de gitti mi karar bölümünde bu 3,2 den 3.1 'e gittim, bu benim grafikleri, kötü gitti var korkuyor yaşıyorum herhangi bir fikirler? Ayrıca Srtest Bu benim ama şimdi onun aşağı 123mb için olmasına rağmen, ben 251mb söyledi DXDIAG üzerinde 320mb Grafikler RAM olmadığı anlamına kullanılan. Bu çok garip, benim grafik kötü gitmek istiyorum dont. Eski dizüstü i (bir Celeron idi) ve hala 3,1 var aynı özellikleri ve CPU aynı sürücüleri dışında vardı. Herhangi bir yardım lütfen Bir sürücüyü geri mi? Sorun eski sürücüsü Köşe Shader ve HW T & L Engelli vardır burada yeni ve etkin olarak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu sayı gerçekten de önemli değil hafıza paylaşılır Bu madde numaraları ve video hafıza yok.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Onun iyi? Ben sürücüleri geri mi? |
|
| |||
| |||
| Hayır, sorun yoktu.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Well I dont oyunlar veya herhangi bir şey de herhangi bir sorun, ben bu sürücüsü ile kalacağım galiba. Cevap için teşekkürler |
![]() |
|
| Bookmarks |