![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, я купив ноутбук минулого тижня свою Acer 2920Z з T3400 і GL960 (GMA X3100). Я вирішив оновити драйвери на моєму ноутбуці, але після того як я зробив це, моя Vista графіка рейтингу знизилася з 3,0 до 2,6 і на ігрових графічних параграфа пішов з 3,2 до 3,1, я боюся, що моя графіка має пішли гірше, будь-який ідеї? Також на Srtest він говорив, я 320MB графіки Рам, але тепер його до 123mb, навіть незважаючи на DXDIAG він говорить, що я 251mb. Її дійсно дивно, я не хочете мого графіка піти ще гірше. На мій старий ноутбук я була тією ж специфікації і те ж, крім драйвера процесора (який Celeron), і я отримав ще 3,1. Будь-яка допомога, будь ласка Чи повинен я відкат драйверів? Проблема полягає в старі драйвера Vertex Shader і HW T & L інвалідів, де, як на нову свою включений. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ці цифри не мають значення і відео пам'яті, що розділяється пам'яті так що номер не має значення як.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Так що його добре? Чи повинен я повернути мою драйверів? |
|
| |||
| |||
| Ні, це добре.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Ну я Dont жодних проблем у грі або що-небудь, тому я думаю, я залишуся з цим драйвером. Спасибо за ответ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук Графічна карта: Intel X3100 проти NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 29 листопада 2008 16:12 |
| Аудіо драйвера звукової проблема на Acer | timboeve | Мультимедіа & кодеки | 3 | 24 червня 2008 07:56 |
| RAID драйвер для Acer 5050-3785 | am5687 | Мультимедіа & кодеки | 1 | 25 травня 2008 04:59 |
| Crysis графіка Messed Up? | Cew27 | PC & консоль Gaming | 12 | 20 березня 2008 12:00 |
| Bios проблема! - Графіка змішалося. | joker28 | Графічні карти & Монітори | 20 | 16 серпня 2007 17:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |