![]() |
|
| |||
| |||
| Въпрос 1: Как да чисти ми монитора, трябва да използвам влажна кърпа или нещо друго? Всички съвети Въпрос 2: Защо е това, че когато се играят игри (Wolfenstein, обадете се на митото, бойното поле), че на дисплея е изместен от дясно, така че разфасовките от дясната страна на играта съм играя. Аз поставих на ВЕИ в дясно един на моите игри, и там все още има разлика, че е искал 1,5 cm. Някакви идеи как да поправя това? Никога не знаеш колко куршума Имам ляво LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Въпрос 1: Как да чисти ми монитора, трябва да използвам влажна кърпа или нещо друго? Всички съвети
Ползвам стъклени чисти и чистач. Въпрос 2: Защо е това, че когато се играят игри (Wolfenstein, обадете се на митото, бойното поле), че на дисплея е изместен от дясно, така че разфасовките от дясната страна на играта съм играя. Аз поставих на ВЕИ в дясно един на моите игри, и там все още има разлика, че е искал 1,5 cm. Някакви идеи как да поправя това? Никога не знаеш колко куршума Имам ляво LOL. Ако имате TFT монитор просто хит авто приспособят към recenter екрана. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Трябва ли да използвам чаша чиста ми TFT монитор тогава? И също така, когато, ако аз си коригира в игра, когато излизат от играта, тя е тогава побъркани екрана нормално. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ползвам екрана кърпички. Но това, което някога от вас метод чисти от гарантира, че само чисти, когато това е било захранва се за известно време (така е хладно) и това, което винаги оставят остатък се оставя да изсъхне напълно, преди захранване отново.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| аз употреба чудовище екрана с микрофибър плащаниците
| |||
| |||
| Ползвам чаша топла вода с чаена лъжичка от миене до течна смес и след това използвайте бебе обърсвам да натопи и чисти моя монитор Тогава се използва 100% памучна кърпа, за да изсъхне обърсвам работи перфектно и на достъпни цени |
|
| |||
| |||
| Im не сте сигурни, че рецептата е добро за TFT |
|
| |||
| |||
| Той е работил за мен през последните 15 месеца, докато ти пръстен сапунена кърпа, за добро и правилно. Също така никога не знае, докато не опиташ. |
|
| |||
| |||
| сапун + вода = електролитен |
|
| |||
| |||
| Аз не съм точно удавяне ми TFT в вана на сапунена вода съм аз, сега съм използва този метод, за 15 месеца, както аз казах и така е най-добрият ми приятел и брат му за една година да видя са ви идващи от но малко здрав разум и някои знае как и вие ще се оправи. Всеки човек има различни начини, за да почистите там TFT и моят начин е евтино и бързо решение и, доколкото мога да видя неговата прави нищо, но чисти ми екран. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Монитор осветлението и компютъра ботуши нагоре, но на монитора не показва нищо | Размер | Общи Хардуер Чат | 1 | 9 юни 2009 15:05 |
| Клониране на 3-та монитора на Dual монитор карти | Desertfish | Графика на карти & Монитори | 7 | 31 Март 2008 12:43 |
| Монитор | fuzzylady | Общи Хардуер Чат | 5 | 20 януари 2008 12:21 |
| LCD монитор - Вашите текущи монитора ... | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 5 | 6 октомври 2006 01:33 |
| Монитор - заинтересованите да си купя един широк екран монитор ... | Snake | Общи Хардуер Чат | 8 | 26-ти септември 2006 10:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |