![]() |
|
| |||
| |||
| Otázka 1: Jak mám čisté můj monitor, mám použít vlhkým hadříkem nebo tak něco? Jakékoliv poradenství Otázka 2: Proč je to, že když hraju hry (Wolfenstein, Call of Duty, bojiště), že na displeji je vše posunuto na pravé, takže přerušuje pravé straně hru jsem hrál. Mám nastavit res na pravé na mé hry, a je stále ještě mezery, které je jako 1,5 cm. Jakékoliv nápady, jak to spravit? Nikdy nevím, kolik kulek jsem levou lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otázka 1: Jak mám čisté můj monitor, mám použít vlhkým hadříkem nebo tak něco? Jakékoliv poradenství
I použití skla čistější a prachovka. Otázka 2: Proč je to, že když hraju hry (Wolfenstein, Call of Duty, bojiště), že na displeji je vše posunuto na pravé, takže přerušuje pravé straně hru jsem hrál. Mám nastavit res na pravé na mé hry, a je stále ještě mezery, které je jako 1,5 cm. Jakékoliv nápady, jak to spravit? Nikdy nevím, kolik kulek jsem levou lol. Pokud máte TFT monitoru zmáčkněte auto přizpůsobit recenter obrazovce. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Mám používat skla čistič na mém TFT monitoru pak? A také, když bych znovu nastavit ve hře, kdy jsem se opustit hru, má pak neuspořádaný obrazovce normálně. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I use obrazovky ubrousky. Co však stále způsob, který vám čistí ji zajistit pouze čisté, když je to byl napájen vypnutí na chvíli (tak je to v pohodě) a to, co nikdy opustit zbytek se nechá uschnout kompletně před pohánění zpět.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i použití monstrum obrazovka s mikrovláken ubrusů
| |||
| |||
| I use šálek horké vody s čajovou lžičku mytí až tekuté směsi a pak použít dítě otřete se zpomalí a čisté mi monitor pak použít i na 100% bavlněné tkaniny na suché stěrače funguje perfektně a levný |
|
| |||
| |||
| im nejsou jisti, že recept je dobré pro TFT |
|
| |||
| |||
| Je to pro mě pracoval v průběhu posledních 15 měsíců, pokud prsten se mýdlové hadříkem dobré a správné. Také nikdy nevíš, dokud si to zkusit. |
|
| |||
| |||
| mýdlo + voda = elektrolytová |
|
| |||
| |||
| Nejsem přesně utonutí mého TFT ve vana v mýdlové vodě jsem, teď jsem se používá tuto metodu po dobu 15 měsíců, jak jsem uvedl dříve, a tak byl můj nejlepší kamarád a jeho bratr pro rok byly vidět i vaše pocházející ze ale jen málo rozumu a nějaké know-how a budete v pohodě. Každý má různé způsoby, jak se čistí tam TFT a moje cesta je levné a rychlé řešení, a pokud vidím jeho udělat nic jiného než čisté mé obrazovce. |