μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Monitor

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Μαρτίου, 2008, 08:53
Μέλος Ομάδα

Default Monitor

Ερώτημα 1: Πώς θα πρέπει να παρακολουθεί μου καθαρή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα υγρό πανί ή κάτι άλλο; Κάθε συμβουλές

Ερώτηση 2: Γιατί είναι ότι όταν παίζω παιχνίδια (Wolfenstein, Call of Duty, πεδίο μάχης) ότι η οθόνη είναι όλα μετατοπιστεί προς τα δεξιά, έτσι ώστε να αποκόπτει τη δεξιά πλευρά του παιχνιδιού είμαι παίζει. Έχω τις ΑΠΕ που να είναι σωστή για τα παιχνίδια μου, και εξακολουθεί να υπάρχει ένα κενό που είναι σαν 1,5 cm. Κάθε ιδέες πώς να το διορθώσω αυτό; Ποτέ δεν ξέρει πόσες σφαίρες Άφησα lol.
Old 2 Μαρτίου, 2008, 09:00
Διαχειριστής Ομάδα

Default Monitor

Ερώτημα 1: Πώς θα πρέπει να παρακολουθεί μου καθαρή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα υγρό πανί ή κάτι άλλο; Κάθε συμβουλές

Χρησιμοποιώ το γυαλί και ένα καθαρότερο ξεσκονόπανο.

Ερώτηση 2: Γιατί είναι ότι όταν παίζω παιχνίδια (Wolfenstein, Call of Duty, πεδίο μάχης) ότι η οθόνη είναι όλα μετατοπιστεί προς τα δεξιά, έτσι ώστε να αποκόπτει τη δεξιά πλευρά του παιχνιδιού είμαι παίζει. Έχω τις ΑΠΕ που να είναι σωστή για τα παιχνίδια μου, και εξακολουθεί να υπάρχει ένα κενό που είναι σαν 1,5 cm. Κάθε ιδέες πώς να το διορθώσω αυτό; Ποτέ δεν ξέρει πόσες σφαίρες Άφησα lol.

Αν έχετε μια TFT παρακολουθούν απλά να πατήσετε αυτόματη προσαρμογή σε recenter οθόνη.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 Μαρτίου, 2008, 09:03
Μέλος Ομάδα

Default Monitor

Πρέπει να χρησιμοποιήσω το ποτήρι μου για καθαρότερες TFT παρακολουθεί τότε;

Και επίσης, αν μου όταν ρυθμίσετε εκ νέου στο παιχνίδι, όταν αφήνουν το παιχνίδι, έχει θάλασσα, στη συνέχεια την οθόνη κανονικά.
Old 2 Μαρτίου, 2008, 09:25
Ομάδα Δωρητών

Default Monitor

Χρησιμοποιώ οθόνη πετσετάκια.

Αλλά αυτό που ποτέ μέθοδος σας καθαρό από το μόνο που εξασφαλίζει καθαρό αυτό όταν είναι ήδη powered off για λίγο (ώστε να κρυώσει) και να αφήσει ό, τι ποτέ υπόλειμμα αφήνεται να στεγνώσει τελείως πριν την επιστροφή για την τροφοδότηση με ενέργεια.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 2 Μαρτίου, 2008, 09:59
Ομάδα Δωρητών

Default Monitor

i χρήση τέρας με οθόνη microfibre υφάσματα

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 4 Μαρτίου, 2008, 21:51
Ομάδα Δωρητών

Default Monitor

Χρησιμοποιώ ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με ένα κουταλάκι του τσαγιού πλύσιμο υγρό μείγμα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα μωρό βουτιά και σκουπίστε με καθαρό μου παρακολουθεί τότε θ χρήση 100% βαμβάκι, στεγνό ύφασμα για να σκουπίσετε δουλεύει τέλεια και φθηνές
Old 5 Μαρτίου 2008, 01:11
Ομάδα Δωρητών

Default Monitor

im βέβαιος ότι η συνταγή δεν είναι καλό για μια TFT
Old 5 Μαρτίου 2008, 06:52
Ομάδα Δωρητών

Default Monitor

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Cew27 View Post
im βέβαιος ότι η συνταγή δεν είναι καλό για μια TFT
Έχει εργαστεί για μένα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 μηνών, αρκεί να το δακτύλιο σαπουνάδα πανί καλή και σωστή.
Επίσης, ποτέ δεν ξέρεις μέχρι την προσπάθειά σας.
Old 5 Μαρτίου 2008, 10:34
Ομάδα Δωρητών

Default Monitor

σαπούνι + νερό = ηλεκτρολυτών
Old 5η Μαρ 2008, 11:02
Ομάδα Δωρητών

Default Monitor

Δεν είμαι ακριβώς μου TFT πνιγμό σε μια μπανιέρα των σαπουνόνερο είμαι, τώρα που έχω αυτή τη μέθοδο που χρησιμοποιείται για 15 μήνες, όπως έχω πει και το ίδιο και ο καλύτερος φίλος μου και τον αδελφό του για ένα χρόνο ήταν σας βλέπω προέρχονται από μια μικρή, αλλά η κοινή λογική και κάποια τεχνογνωσία και θα σας πάνε καλά.
Όλοι έχουν διαφορετικούς τρόπους για να καθαρίσετε TFT υπάρχει και το δρόμο μου είναι μια φθηνή και γρήγορη λύση και στο βαθμό που μπορώ να δω τίποτα δεν το κάνει, αλλά καθαρά δική μου οθόνη.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Παρακολούθηση ανάβει και μπότες μέχρι τον υπολογιστή, αλλά η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα mida Γενική Συζήτηση Hardware 1 9 Ιουν 2009 15:05
Κλωνοποίηση 3ο παρακολουθούν Dual παρακολουθεί κάρτα Desertfish Κάρτες Γραφικών & Monitors 7 31 Μαρ 2008 12:43
Monitor fuzzylady Γενική Συζήτηση Hardware 5 20 Ιαν 2008 12:21
Lcd Monitor - σας παρακολουθούν ... Computer Spec Γενική Συζήτηση Hardware 5 6 Οκτ 2006 01:33
Monitor - Ενδιαφέρον για να αγοράσει μια μεγάλη οθόνη παρακολουθούν ... Φίδι Γενική Συζήτηση Hardware 8 26η Σεπ 2006 10:59
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.