![]() |
|
| |||
| |||
| Ερώτημα 1: Πώς θα πρέπει να παρακολουθεί μου καθαρή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα υγρό πανί ή κάτι άλλο; Κάθε συμβουλές Ερώτηση 2: Γιατί είναι ότι όταν παίζω παιχνίδια (Wolfenstein, Call of Duty, πεδίο μάχης) ότι η οθόνη είναι όλα μετατοπιστεί προς τα δεξιά, έτσι ώστε να αποκόπτει τη δεξιά πλευρά του παιχνιδιού είμαι παίζει. Έχω τις ΑΠΕ που να είναι σωστή για τα παιχνίδια μου, και εξακολουθεί να υπάρχει ένα κενό που είναι σαν 1,5 cm. Κάθε ιδέες πώς να το διορθώσω αυτό; Ποτέ δεν ξέρει πόσες σφαίρες Άφησα lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ερώτημα 1: Πώς θα πρέπει να παρακολουθεί μου καθαρή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα υγρό πανί ή κάτι άλλο; Κάθε συμβουλές
Χρησιμοποιώ το γυαλί και ένα καθαρότερο ξεσκονόπανο. Ερώτηση 2: Γιατί είναι ότι όταν παίζω παιχνίδια (Wolfenstein, Call of Duty, πεδίο μάχης) ότι η οθόνη είναι όλα μετατοπιστεί προς τα δεξιά, έτσι ώστε να αποκόπτει τη δεξιά πλευρά του παιχνιδιού είμαι παίζει. Έχω τις ΑΠΕ που να είναι σωστή για τα παιχνίδια μου, και εξακολουθεί να υπάρχει ένα κενό που είναι σαν 1,5 cm. Κάθε ιδέες πώς να το διορθώσω αυτό; Ποτέ δεν ξέρει πόσες σφαίρες Άφησα lol. Αν έχετε μια TFT παρακολουθούν απλά να πατήσετε αυτόματη προσαρμογή σε recenter οθόνη. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Πρέπει να χρησιμοποιήσω το ποτήρι μου για καθαρότερες TFT παρακολουθεί τότε; Και επίσης, αν μου όταν ρυθμίσετε εκ νέου στο παιχνίδι, όταν αφήνουν το παιχνίδι, έχει θάλασσα, στη συνέχεια την οθόνη κανονικά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρησιμοποιώ οθόνη πετσετάκια. Αλλά αυτό που ποτέ μέθοδος σας καθαρό από το μόνο που εξασφαλίζει καθαρό αυτό όταν είναι ήδη powered off για λίγο (ώστε να κρυώσει) και να αφήσει ό, τι ποτέ υπόλειμμα αφήνεται να στεγνώσει τελείως πριν την επιστροφή για την τροφοδότηση με ενέργεια.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i χρήση τέρας με οθόνη microfibre υφάσματα
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώ ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με ένα κουταλάκι του τσαγιού πλύσιμο υγρό μείγμα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα μωρό βουτιά και σκουπίστε με καθαρό μου παρακολουθεί τότε θ χρήση 100% βαμβάκι, στεγνό ύφασμα για να σκουπίσετε δουλεύει τέλεια και φθηνές |
|
| |||
| |||
| im βέβαιος ότι η συνταγή δεν είναι καλό για μια TFT |
|
| |||
| |||
| Έχει εργαστεί για μένα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 μηνών, αρκεί να το δακτύλιο σαπουνάδα πανί καλή και σωστή. Επίσης, ποτέ δεν ξέρεις μέχρι την προσπάθειά σας. |
|
| |||
| |||
| σαπούνι + νερό = ηλεκτρολυτών |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι ακριβώς μου TFT πνιγμό σε μια μπανιέρα των σαπουνόνερο είμαι, τώρα που έχω αυτή τη μέθοδο που χρησιμοποιείται για 15 μήνες, όπως έχω πει και το ίδιο και ο καλύτερος φίλος μου και τον αδελφό του για ένα χρόνο ήταν σας βλέπω προέρχονται από μια μικρή, αλλά η κοινή λογική και κάποια τεχνογνωσία και θα σας πάνε καλά. Όλοι έχουν διαφορετικούς τρόπους για να καθαρίσετε TFT υπάρχει και το δρόμο μου είναι μια φθηνή και γρήγορη λύση και στο βαθμό που μπορώ να δω τίποτα δεν το κάνει, αλλά καθαρά δική μου οθόνη. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παρακολούθηση ανάβει και μπότες μέχρι τον υπολογιστή, αλλά η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα | mida | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 9 Ιουν 2009 15:05 |
| Κλωνοποίηση 3ο παρακολουθούν Dual παρακολουθεί κάρτα | Desertfish | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 31 Μαρ 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 20 Ιαν 2008 12:21 |
| Lcd Monitor - σας παρακολουθούν ... | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 6 Οκτ 2006 01:33 |
| Monitor - Ενδιαφέρον για να αγοράσει μια μεγάλη οθόνη παρακολουθούν ... | Φίδι | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 26η Σεπ 2006 10:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |