![]() |
|
| |||
| |||
| Pitanje 1: Kako da očistite moj monitor, trebam koristiti vlažnom tkaninom ili nešto? Bilo koji savjet Pitanje 2: Zašto se to da kad sam igrati igre (Wolfenstein, nazovite dužnosti, bojištu) koji na ekranu je sve pomaknuo u desno, tako da presijeca s desne strane u igri sam svira. Imam postaviti res na pravo jedan na mojoj igara, i još uvijek postoji jaz koji je kao 1,5 cm. Bilo koji ideja kako to škripac ovaj? Ja nikad ne znate koliko metaka sam lijevo lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pitanje 1: Kako da očistite moj monitor, trebam koristiti vlažnom tkaninom ili nešto? Bilo koji savjet
Li koristiti staklo čišći i čistač. Pitanje 2: Zašto se to da kad sam igrati igre (Wolfenstein, nazovite dužnosti, bojištu) koji na ekranu je sve pomaknuo u desno, tako da presijeca s desne strane u igri sam svira. Imam postaviti res na pravo jedan na mojoj igara, i još uvijek postoji jaz koji je kao 1,5 cm. Bilo koji ideja kako to škripac ovaj? Ja nikad ne znate koliko metaka sam lijevo lol. Ako imate TFT monitor samo kliknite na auto prilagodi recenter zaslona. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Trebam li koristiti staklo čistije na moj TFT monitor onda? I isto tako, kad li ponovno podesiti u igri, kad sam napustiti igru, to je onda messed up ekran normalno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koristim maramice ekranu. Ali što ikad metoda čišćenja ga osigurali da samo čista kad je prošlo powered isključeno neko vrijeme (tako da je cool), a ostatak ostaviti sve što je ostalo potpuno suha prije nego se vrati na napajanje.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koristim čudovište ekran sa microfibre krpe
| |||
| |||
| Koristim šalicu tople vode s čajna kašičica pranja up liquid mix, a zatim upotrijebite baby maramice za umakanje i čist moj monitor i zatim koristiti 100% pamučne tkanine na suho brisanje funkcionira savršeno i jeftin |
|
| |||
| |||
| im ne siguran da je dobar recept za TFT |
|
| |||
| |||
| To je radio za mene tijekom posljednjih 15 mjeseci, kao čeznuti kao te nazvati sapunast krpom dobro i pravilno. Isto tako da nikad ne znate dok ne pokušate. |
|
| |||
| |||
| sapun + voda = elektrolit |
|
| |||
| |||
| Nisam baš moj TFT utapanje u kadom za vodu sapunast sam, sada sam koristiti ovu metodu za 15 mjeseci, kao što sam rekao prije i tako je moj najbolji prijatelj i njegov brat za godinu vidim bio vaš ali dolazi iz malo zdravog razuma, a neke i znam kako ćete biti sasvim u redu. Svatko ima različite načine na čistom TFT tamo i moj način je jeftina i brzo rješenje i koliko ja mogu vidjeti svojim učinio ništa čisto, nego moj zaslon. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Monitor svjetla gore i gore računalo čizme ali monitor ne prikazuje ništa | mida | General Hardware Chat | 1 | 9. lipnja 2009 15:05 |
| Klonirali 3. Dual monitor na monitoru kartice | Desertfish | Graphics Cards & Monitors | 7 | 31. ožujak 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | General Hardware Chat | 5 | 20 siječanj 2008 12:21 |
| LCD monitor - Vaš trenutni monitor ... | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 5 | 6. listopad 2006 01:33 |
| Monitor - Zainteresirani za kupovinu širokog zaslona monitora ... | Snake | General Hardware Chat | 8 | 26. Sep 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |