![]() |
|
| |||
| |||
| 1. kérdés: Hogyan kell a tiszta monitorom, érdemes használni a nedves ruhát, vagy valami? Minden tanácsadás 2. kérdés: Miért van az, hogy mikor játszhat (Wolfenstein, a Call of Duty, csatatéren), hogy a kijelző minden át a jogot, így levágja a jobb oldalon a játék én játszottam. Én meg a dolog a jobb oldalon egy a játékok, és még mindig van egy rés, hogy olyan, mint 1,5 cm. Van ötleted, hogyan lehet javítani? Én nem tudom, hány golyót én hagyta lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. kérdés: Hogyan kell a tiszta monitorom, érdemes használni a nedves ruhát, vagy valami? Minden tanácsadás
Használhatom üveg tiszta és törlőrongy. 2. kérdés: Miért van az, hogy mikor játszhat (Wolfenstein, a Call of Duty, csatatéren), hogy a kijelző minden át a jogot, így levágja a jobb oldalon a játék én játszottam. Én meg a dolog a jobb oldalon egy a játékok, és még mindig van egy rés, hogy olyan, mint 1,5 cm. Van ötleted, hogyan lehet javítani? Én nem tudom, hány golyót én hagyta lol. Ha van egy TFT monitor csak hit auto alkalmazkodhassanak recenter a képernyőn. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Kell használni a pohár tiszta én TFT monitor akkor? És azt is, ha, ha újra állítsuk be a játékot, amikor elhagyják a játékot, hogy aztán hírnök a képernyőn általában. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Használhatom képernyőn wipes. De mi soha mód tiszta azt biztosítja, csak a tiszta, ha ez nem hajtott ki egy ideig (úgy, hogy cool), és hagyjuk, amit valaha maradékot hagyni megszáradni, mielőtt Powering vissza.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Használhatom szörny képernyőn mikroszálból cloths
| |||
| |||
| ÉN használ egy pohár meleg vizet egy kanál tea mosás akár folyékony mix majd a baba, hogy törölje bemerülő és tiszta monitorom akkor használom, 100% pamut száraz ruhával törölje le tökéletesen működik és olcsó |
|
| |||
| |||
| im nem biztos, hogy a recept jó egy TFT |
|
| |||
| |||
| Ez nekem is dolgozott az elmúlt 15 hónapban, amíg a gyűrűt szappanos ruhával jó és helyes. Emellett sosem tudhatjuk, amíg meg nem próbálja. |
|
| |||
| |||
| szappan + víz = elektrolitegyensúly |
|
| |||
| |||
| Én nem igazán az én vízbefulladás TFT egy kád a szappanos víz vagyok, most már használható ez a módszer a 15 hónapot, amit mondott előtt, és így a legjobb barátom, és testvére, egy évig nem látom a származik, hanem egy kis józan ész, és tudom, hogyan, és akkor is csak finom. Mindenkinek különböző módon tiszta ott TFT, s így egy olcsó és gyors megoldást, és amennyire én látom, hogy semmi nem történik, de én tiszta képernyőt. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Monitor világít, és a számítógép csizma fel, de a monitor nem jelenik meg semmi | mida | Általános fémáru Chat | 1 | 9. június 2009 15:05 |
| Cloning a 3. monitor kettős monitor kártya | Desertfish | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 31. március 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Általános fémáru Chat | 5 | 20. január 2008 12:21 |
| LCD monitor - A jelenlegi monitor ... | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 5 | 6. október 2006 01:33 |
| Monitor - az érdekelt vásárolni szélesvásznú monitor ... | Kígyó | Általános fémáru Chat | 8 | 26. Szeptember 2006 10:59 |
| Téma eszközök | |
| |