![]() |
|
| |||
| |||
| שאלה 1: איך אני אמור לנקות לי את המסך, אני צריך להשתמש מטלית לחה או משהו? כל עצה שאלה 2: מדוע היא שכאשר אני משחק (Wolfenstein, קריאה של החובה, שדה הקרב) כי הוא מציג את כל מוזז מצד ימין, ולכן הוא מחוץ חתכים היד בצד ימין של המשחק, אני משחק. אני צריך להגדיר את מיל בצד ימין על אחד המשחקים שלי, ושם הוא עדיין פער זה כמו 1.5 ס"מ. יש לך רעיונות איך לתקן את זה? אני לא יודע כמה כדורים יש לי נותר LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שאלה 1: איך אני אמור לנקות לי את המסך, אני צריך להשתמש מטלית לחה או משהו? כל עצה
אני משתמש לניקוי הזכוכית לבין מאבק. שאלה 2: מדוע היא שכאשר אני משחק (Wolfenstein, קריאה של החובה, שדה הקרב) כי הוא מציג את כל מוזז מצד ימין, ולכן הוא מחוץ חתכים היד בצד ימין של המשחק, אני משחק. אני צריך להגדיר את מיל בצד ימין על אחד המשחקים שלי, ושם הוא עדיין פער זה כמו 1.5 ס"מ. יש לך רעיונות איך לתקן את זה? אני לא יודע כמה כדורים יש לי נותר LOL. אם יש לך צג TFT רק מכה אוטומטי כדי להתאים recenter המסך. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| האם אוכל להשתמש מנקה את הכוס שלי על צג TFT אז? כמו כן, כאשר אם אני משחק ב להתאים מחדש, כאשר אני משאיר את המשחק, אז יש לו את המסך messed כרגיל. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני משתמש במסך wipes. אבל מה פעם שיטת ניקוי להבטיח לך את זה רק לנקות אותה כאשר עבר Powered מחוץ לזמן (כך מגניב) ולהשאיר את מה שנותר פעם שיר על יבש לגמרי לפני powering בחזרה.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני משתמש עם מסך מפלצת microfibre cloths
| |||
| |||
| אני משתמש כוס מים חמים עם כפית של תה הדחת כלים לערבב נוזלים ולאחר מכן להשתמש תינוק לנגב כדי לטבול לנקות לי את המסך אז אני משתמש 100% כותנה בד יבש כדי למחות פועל באופן מושלם ואת זולה |
|
| |||
| |||
| IM לא בטוח כי הוא מתכון טוב עבור TFT |
|
| |||
| |||
| זה עבד בשבילי במשך 15 החודשים האחרונים, כל עוד אתה טבעת את סבוני בד טוב ראוי. כמו כן אתה אף פעם לא יודע עד שאתה מנסה. |
|
| |||
| |||
| סבון + מים = electrolyte |
|
| |||
| |||
| אני לא בדיוק טביעה שלי ב TFT אמבטיה עביט של סבוני מים אני, עכשיו אני השתמשתי בשיטה זו במשך כ 15 חודשים אני כבר אמרו לפני, וכך יש לי את החבר הכי טוב ואחיו במשך שנה אני רואה את היו מגיע אבל קצת בהיגיון וחלק ואתה יודע איך יהיה בסדר גמור. כל אדם אחר דרכים לנקות שם TFT ואת הדרך שלי היא זולה ומהירה פתרון ו ככל שאני יכול לראות את עשית כלום חוץ לנקות את המסך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מעקב אחר האורות מעלה את המחשב על המגפיים אבל לפקח לא מציג שום דבר | mida | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 9th יוני 2009 15:05 |
| Cloning א 3 לפקח על Dual לפקח כרטיס | Desertfish | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 31 מרץ 2008 12:43 |
| צג | fuzzylady | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 20 ינואר 2008 12:21 |
| צג LCD - לפקח הנוכחי שלך ... | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 6 אוקטובר 2006 01:33 |
| צג - מעוניין לקנות מסך רחב לפקח ... | נחש | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 26 ספטמבר 2006 10:59 |
| שרשרת כלים | |
| |